Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem kompleksów facetów z małymi penisami, sam mam takiego i jest dobrze

Polecane posty

Gość gość
jakie obrażam ? ona napisała że nuda nuda nuda ,zakochana tak nie czuje ,to był logiczny wniosek nie obrażanie,może ty się obrażasz jak mały chłopiec :-) i myślisz że fiut to wszystko ....jak mam taką wąską cipkę że mnie wielkie fiuty bolą i możesz mnie pocałować w nos

Gość gość
tutaj autor tematu widzę że dyskusja się zrobiła :) Dobrze ktoś zwrócił uwagę że wiekszy penis to i większe doznania i na pewno coś w tym jest, ale ja nie mówię o samej penetracji tylko seksie z miłością wtedy to wszystko ma inny wymiar. A Ty kolego "pravikzewsi" zacznij szanować siebie i postrzegać w innym świetle. Ciesz sie z poznawania kobiet, odkrywania ich tajemnic, mnie to fascynuje. Z inteligentna kobietą seks sie zaczyna od rozmowy:)

Gość gość
dokładnie autorze,najbardziej fascynujący i podniecający jest umysł,lubie takie osoby jak Ty

Gość gość
Nie rozumiem o co cała ta rozmowa? to tak jak z kobiecym biustem, jedni panowie wolą małe, inni duże - rzecz gustu. Tak samo z penisami

Gość gość
tak,trzeba do siebie pasować

Gość gość
ja akurat uważam że o ile facet może woleć jakiś biust u kobiety i zdyskwalifikuje ją bo ma np mały to kobieta nie zdyskwalifikuje faceta ze względu na penisa. Dla kobiety ważniejsze są uczucia, penis odgrywa drugorzędną rolę. A druga sprawa, my widzimy jaki macie biust a wy kiedy wiecie jakiego mamy penisa? Wtedy kiedy już nie macie odwrotu :) no właśnie. autor

Gość prawikzewsi
Do gość dziś Może nie obrażasz ale uważasz się za lepszą no i przecież żadna para nie będzie przez całe życie wielce zakochana. Każdy facet chce żeby dziewczyna miała z nim rozkosz a czasem fiat jest za mały i za słabo go czuć. Oczywiście można nadrabiać charakterem, pieniędzmi i grą wstępną tylko że nie to samo. Kobieta chce być z prawdziwym mężczyzną a takiego dobrze czuć gdy w nią wchodzi a nie że ona zastanawia się czy jest już w środku czy dopiero się przybiera. W sensie dobre doznania z cipki też są ważne i nie mówię tu że ma boleć. Za duży penis to ta sama porażka co za mały. Ale taki facet zawsze znajdzie kobietę z wiadrem a o mikrocipkach jeszcze nie słyszałem.

Gość gość
gość dziś xx Ja uważam że sfera seksu jest dość istotna i tu również trzeba sie zgrać. Jeśli coś nie pasuje, to to nie rokuje dobrze dla przyszłości związku. Jeśli jemu przeszkadza jej mały biust, albo jej przeszkadza jego mały penis, a co za tym idzie seks nie będzie satysfakcjonujący to ja to czarno widze. Chyba że ktoś jest aseksualny to nie będzie robiło mu różnicy :D

Gość gość
ale ty masz problemy aż żal czytać i pozostaje ci współczuć. To znaczy to są wyimaginowane problemy tylko w twojej głowie bo wg mnie masz takie same szanse jak wszyscy. autor

Gość Turkuć
A czytałeś może o ćwiczeniach mięśni Kegla?

Gość gość
dobra prawik,już idz się zrelaksuj,chciałabym być zawsze zakochana :-) nie czuję się lepsza ,po prostu uważam to za okropne podsumowanie kogoś kto pieści że jest nudny,nuda wynika z braku emocji i uczuć ,i z niedopasowania

Gość prawikzewsi
A po co są ćwiczenia mięśni kegla i kulki gejszy jak nie do zwiększania doznań. Jak masz wyćwiczone mięśnie to jest ciaśniej jak masz partnera z grubym penisem to masz podobnie a jak to połączysz to wtedy jest najlepiej.

Gość gość
14.08 Kiedy nie mamy odwrotu? dobre :D kiedyś to wymyślił :D zawsze jest możliwość odwrotu. Piescimy się i rozpinam mu spodnie wkładam rękę pieszcze itd i juz wiem co się tam ukrywa :D jeśli maluszek powiedzmy 9cm i chudznika to bym powiedziała ze zaraz ktoś ma przyjść i zapomniałam o tym i musisz splywac i proste lub coś innego w zależności od miejsca hahaha zawsze jest wyjście :D po co się rozczarować niepotrzebnie nakręcić a potem zero przyjemności, z krótkim i chudym to tak jak z palcem :D

Gość gość
prymitywne babole :-)

Gość gość
Nie prymitywne tylko wymagające. Lubie ostry seks ale nie z krótkim bo z takim się nie da.

Gość gość
bo zakochana kobieta potrzebuje pieszczot lizania, nie tylko penetracja się liczy bla bla bla Zakochanie przejdzie mały fiu/tek zostanie

Gość gość
oj tam od razu że prymitywne :p

Gość gość
co wy z tym zakochaniem ja pitole ile wy macie lat ŻAL

Gość gość
prymitywne bo zapraszasz a potem traktujesz jak niepotrzebny popsuty przedmiot,ja tak nie traktuję innych ,a też jestem wymagająca ,dla ciebie facet to mięso dla mnie to całość ,dlatego prymitywna

Gość prawikzewsi
Niektórzy traktują wnętrze cipki jakby nie było strefą erogenną. W seksie chodzi dotykanie takich miejsc, więc jeśli kobieta chce żebyś klepną ją po tyłku, złapał za biodra, przytrzymał ręce za głową to chce żebyś to zrobił z odpowiednią siłą analogicznie jeśli masz chudego penisa to będziesz słabo napierał na ściany pochwy jeśli masz krótkiego to w pewne miejsca nawet nie dosięgniesz.

Gość gość
zaloz na penisa skarpetke a na nią 5 prezerwatyw bedziesz miał grubego 17cm

Gość gość
no jakby nie patrzeć to każdy ma jakiś kompleks ;)

Gość gość
Tak se mów lilipucie. 14 cm i euforia !!! Chyba kury ruuchasz lub lalki Barbie.

Gość gość
Zakochanie to stan, ktory mija po ok 2-3 latach. W okresie zakochania seks jest zazwyczaj cudowny bo ludzie nie zwazaja na niedoskonalosci. Kobiety nie maja orgazmow, ale nie obchodzi ich to bo ciesza sie cialem partnera. Po okresie zakochania w zwiazku potrzeba podniet i niestety normalnych rozmiarow penisa.

Gość gość
ja z penisem ok 10cm mam orgazm za orgazmem nigdy czegoś takiego doświadczyłam :)

Gość gość
ja z penisem ok 10cm mam orgazm za orgazmem nigdy czegoś takiego doświadczyłam :)

Gość gość
nie doświadczyłam

Gość gość
ja najbardziej lubię język ,to moje żródło rozkoszy a penisów znam trochę średnich dużych itd. język przebija wszystko ,ma mnie lizać i koniec

Gość gość
Z małym penisem to sama rozkosz i nie zliczona przeżytych orgazmów polecam :)

Gość gość
Z małym penisem to sama rozkosz i nie zliczona przeżytych orgazmów polecam :)