Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoras z was zna kogos kto pil takie zioła o nazwie CZYSTEK??

Polecane posty

Gość gość

Czy to nie jest niebezpieczne?? Bo moja znajoma nawet w ciązy to piła..masakra..dziwie się ,że jej dziecko jeszcze jest zdrowe.Przeciez to nie jest dokladnie zbadane i ludzie wierzą w te bzdury ,ze to pomaga na choroby wszelakie.Nabieraja sie na to i kupują to zielsko zaiast pic zwyczajną pokrzywe.

Gość gość
Ty normalna jesteś czy nie do końca? o_O czystek jest właśnie zdrowy. Usuwa toksyny z organizmu. Ja go piję od dłuższego czasu i rewelacyjnie się czuję.

Gość gość
Nie wiem dlaczego jedne zioła to dla ciebie bzdura, a inne już nie. Piłam czystek przez kilka miesięcy i żyje. :)

Gość gość
Ja piłam przed ciążą. W ciąży się bałam. Teraz karmie piersią wiec też nie piję. Jak skończę karmić to wrócę do niego.

Gość gość
a kto wam nasrał ,że czystek jest zdrowy.??to reklamy tylko i wszyscy sie na to rzucili. czystek kreteński jest zdrowy a nie ten zwykły co pijecie. kretenski kosztuje krocie i w polsce ciezko go dostac. moja matka po piciu czystka miala całe zęby z osadu i musiała nonstop czyścić piaskowaniem w gabinecie.tak jej osad z czystka osiadał mimo ,że myla ciagle zeby szczoteczką elektryczną i dbała o nie.ona pila czystek ekologiczny i z dobrego zródla z certfikatem .od tego czasu czystka nie tyka. czyta łam gdzies ,ze czystke wypłukuje z organizmu magnez i mineraly i trzeba strasznie uważać z nim.

Gość gość
Ja pilam ale krótko nie smakowało mi

Gość gość
czyta łam gdzies ,ze czystke wypłukuje z organizmu magnez i mineraly i trzeba strasznie uważać z nim. x Nie koleżanko. Nie wypłukuje. Czystek wyciąga toksyny z organizmu, a jak się czyścisz z toksyn, to może boleć głowa, mogą być dreszcze i podobne. Poza tym jak masz tego w sobie mnóstwo, to organizm może zużywać minerały do neutralizacji tego, co nie da rady usunąć poprzez wątrobę i nerki. Im więcej toksyn w organiźmie, tym większa szansa na raka. xx Do autorki. Czystek poprzez usuwanie metali ciężkich, leczy mnóstwo chorób. Najlepiej ponoć działa na kadm. Każde zioło ma inne zastosowanie i działanie. Pokrzywą nie zastąpisz czystka, ani pokrzywy czystkiem. Z takim podejściem i wiedzą, to sobie pij piołun, albo wrotycz na litry :) Zobaczymy, kiedy nogi do przodu wyciągniesz, albo pij litrami wywar z liścia laurowego i czekaj, aż się wykrwawisz.

Gość gość
Jeszcze jedno 12:06 i autorko. Takie wzburzenie na temat czystka, to proszę skierować do osób chorych na boreliozę, które go piją. Może one was uświadomią, na ile czystek pozwala ograniczać leki farmaceutyczne.

Gość gość
czy wy nie rozumiecie ,że wam sie tylko wydaje ,że to czystek sprawia ,że lepiej sie czujecie.to placebo. tylko czystek kreteński ma w sobie to co leczy choroby. po czystku tylko piaskowanie zebów was czeka i brak magnezu.

Gość gość
Tez mi się wydaje, ze to reklama. Kupilam kiedyś i pilam trochę a teraz siedzi to w szafce :P REKLAMA dzwignia handlu :)

Gość gość
najbardziej śmieszą mnie kobiety które mówią ze po czystku sie czuja super ,a tak naprawde są od zawsze okazami zdrowia.