Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak moja mama mnie denerwuje

Polecane posty

Gość gość

Ciągle tylko : Ubierz go,jest mu zimno,zalujesz mu ubrań, ( zjadl jajecznicę) za 5min "biedne glodne dziecko" ,masz niedobra matkę, po co Ci zmieniać samochód, jesteś głupia Mieszkam z nią i nie wytrzymuje w jej towarzystwie 5min! Wg niej dosłownie wszystko robię zle. I tylko pozyczyc jej pieniądze albo byc wierzycielem w banku. Głupie babsko :/

Gość gość
To się wyprowadz ty pasozycie, co to za zwyczaje mieszkać z rodzicami lub z tesciami

Gość gość
Nalegali

Gość gość
12.34. Zastanawia mnie jedno, czemu zawsze jest zalozenie, ze jak sie mieszka z rodzicami to jest to jednoznaczne ze mieszka sie w ich mieszkaniu i to za darmola? Ja np przez 6 lat mieszkalam w moim i mojego faceta czyli naszym mieszkaniu i mieszkała z nami moja matka, czyli rodzic u nas a nie odwrotnie, i nie dała wcale nam kasy na to mieszkanie, na co dzien dokladala sie do czynszu 1/3 czesci , reszte czynszu i za za media juz my placilismy. Idac tym tokiem rozumowania to matka byla u nas pasozytem i powinna siedziec cicho i jak mysz pod miotłą, nie powinna miec prawa do wlasnego zycia, do zapraszania gosci, do decydowania o sobie, i powinna sluchac naszej wiecznej krytyki i dostosowac sie do naszego widzimisie, bo to ona u nas mieszka w naszym domu. Nie wwidzisz ze to po prostu nieludzkie podejscie, czy to gdybysmy mieli tak traktoeac moją matke czy inni ludzie dorosle dzieci ktore u nich mieszkaja?

Gość gość
Nie jestem pasożytem debilu, nic od nich nie biore

Gość gość
Rozumiem Cie autorko :-( moja matka była u nas 3 miesiące dzieci miały wtedy po 2 miesiące ( jak przyjechała " pomoc") i powiem tak: w pizdu z taka pomocą, wiecznie o wszystko sie czepiała a ja zamiast cieszyć sie razem z mężem macierzyństwem to musiałam zapierdalac przy dzieciach i przy niej. Mój robił wszystko by z pracy wracać jak najpóźniej a ja byłam tak przemęczona ze juz nie dawałam rady.., a i tak wszystko było zle... Nigdy więcej! Wyjechała miesiąc temu i wreszcie czuje ze żyje. No i mam męża wreszcie w domu i w nim mega wsparcie i pomoc. Jak nie masz możliwości sie wyprowadzić to pamiętaj by od początku stawiać jasne granice i nie pozwalać sie krytykować.

Gość gość
Moja też się wymadrzala raz straciłam cierpliwość op******ilam ja i od tamtej pory spokój

Gość gość
znam ten bol

Gość gość
Ja po slubie mieszkalam i z matka i z tesciowa i wiem, ze najlepiej mieszkac osobno.