Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GGGB nie chce wstawić byle jakiej swojej foty Macie jeszcze jakieś pytania?

Polecane posty

Gość gość

Zamknęla by gębę wszystkim, jest tylko uno picolo problemo... jak to zrobić ?:D

Gość gość
ja mam jedno pytanie

Gość gość
Ja też mam pytanie: sypiasz czasem? pracujesz gdzieś? jesteś tu 24/7 i nic innego nie robisz tylko wypatrujesz HIM :-O

Gość gość
sypiam normalnie i mam niesamowitą frajdę z tego, że wpadłem na trop,ktory jak się potem okazało, był słuszny i był strzałem w dziesiątkę. W ten sposób pokazałem wszystkim, że HIM jest chorą psychicznie fanatyczką religijną, której zachowanie nijak ma się do tego w co tak mocno wierzy.

Zamknęla by gębę wszystkim, jest tylko uno picolo problemo. x A po co miałaby to robić? Żeby Ciebie z błędu wyprowadzić? Ludzie mają wazniejsze rzeczy na głowie jak przejmowanie się tym co myśli o nich jakiś nolife z kafe

Gość gość
pierwsze słysze o takich fanatykach.

Gość gość
Pavlo1985 dziś znowu to cwelisko, które nie wie co się dzieje w sprawie :D Jasiu posłuchaj no, twoje pyskowanie nic tu nie zmieni ! Fakty są jakie są, a są takie że GGGB to HIM a ty jesteś skretyniałym debilem, błądzącym niczym ślepa kura we mgle :)🖐️

Gość gość
Widziałem foty GGB od tyłu. Ja nie mam pytań. Zgrabna kobietka z piękną pupcią. HIM to inna osoba.

Gość gość
gość dziś tak wstawiła tu kiedyś fote oo tyłu z zamazanymi bokami bez karteczki ,równie dobrze mogła wstawić fotę Naomi Campbell, a ja fotę Arnolda Schwarzeneggera, a skretyniałe debile,jak pavlo,cynik,czy piwosz , by to łyknęły. Dziękuje :)

Muszę się wpisać, tak po prostu. ;) Grzesiu, przecież wrzucała swoje zdjęcia na kafe - mogłeś orientować, szczególnie, że przesiadujesz tu całymi dniami. ;) Nie widziałeś? To twój problem i chyba nie myślisz, że ktoś wrzuci swoje zdjęcie tylko po to żeby zamknąć ci jadaczkę? :)

man on the moon dziś GGGB absolutnie niech nie wrzuca foty na życzenie tego chorego ślunskiego paranoika z biedaszybu :classic_cool: Nie wrzuci - to zasrywa i rzyga po całym ogólnym trąbiąc że Czekolada to HIM Wrzuci - będzie zasrywał i rzygał po całym ogólnym chełpiąc się jakim on to jest kozakiem i masterem, iż GGGB robi to co on jej każe vide wrzuca foto z kartką. Gra nie warta świeczki.

Gość gość
ale ona nie ma wstawiac foty ryja tylko stóp albo chociaz jednej stopy kulasy HiM są jedyne w swoim rodzaju, rozwiala by wątpliwości raz na zawsze, zamknęła by ryje hejterem i jeszcze by ją przeprosili, ale tego nie zrobi bo takiej kompromitacji byłby to jej koniec kariery na tym forum

gość dziś ona niczego nie musi,ponadto wydaje mi się, że jej kulasy były widoczne na fotce z plaży ;) ty natomiast - musisz się leczyć :classic_cool: serio :classic_cool:

O masz!!! :D:D:D nie dość że chory na łeb paranoik, to jeszcze zboczony fetyszysta stóp hahahaha :D:D:D

Koterbol, lepiej przyznaj że chcesz złoić swojego Niemca po kasku pod foty stóp GGGB mlehehehehe :D:D:D a nie tu czarujesz że chcesz jakichś dowodów :P

Gość gość
him jest dla mnie aseksualana i wręcz odpychająca, totalnie nie mój typ, piszę to powaznie

i jeszcze by ją przeprosili, ale tego nie zrobi bo takiej kompromitacji byłby to jej koniec kariery na tym forum x Tia, już widzę jak przepraszasz :D

Gość gość
moon a ty sie tak na barlosia nie przelogowuj bo i tak kazdy wie ze to jeden i ten sam debil x a teksciki o tym ze nic udowadniac nie musi to sobie w buty wsadz

gość dziś No wieme, wieme, Koterbi :D Twój typ to wysoki, wysportowany mężczyzna z długim nażyłkowanym kutachem :D:D:D

man on the moon dziś Fabian B dziś Pavlo1985 dziś Jego po prostu trzeba olać, to już jest jakaś mania...;) Normalni użytkownicy, zresztą praktycznie wszyscy (oprócz oczywiscie uposledzonego kotarby i "gości" z których pisze-udając nawet kobiety:D) wiedzą jak widać jaka jest prawda...;)🖐️ Ostatnio coraz rzadziej chce mi się mu odpisywać co zauważył-że niby już nie zaprzeczam.:D