Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada do gina iść z bobrem? poważnie pytam

Polecane posty

Gość gość

Mam bobra owłosienie sromu tak na ok. 1-2cm, mogę tak iść do gina? czy nie wypada?

Gość gość
Lepiej ogolić na zero. Tak jest elegancko :)

Gość gość
na zero? elegancko? lol

Gość gość
zostaw krawat

Gość gość
gość dziś idziesz tam na minetkę czy na badanie?

Gość gość
dziś hahhahahaahha ja raz poszłam do gina, tak , że miałąm ze 3mm zarostu, bo po ostatniej depilacji dostałam podrazenienia i nie chciałam go ponawiac a akurat musialam isc, i było mi wstyd , zapuszczona bardziej w zyciu bym nie poszła!j

Gość gość
Najlepiej zapuść takie kłaki aż po kolana, przy okazji zaplecie Ci warkocze z łoniaków.

Gość gość
gość dziś 3mm i bylo ci wstyd? poważnie? przecież to prawie łyse

Gość gość
Idź tak będzie miał za co cię podciągać

Gość gość
ja myślę, że gin ma to głęboko w doopie ile mm czy cm ma włos tyle w życiu cip widział, ze już nic nie zauważa wypadałoby się tylko umyć

Gość gość
tu autorka - kiedyś goliłam na zero, ale jak przez rok czasu męczyłam się z nawracającymi infekcjami to stwierdziła, że chromolę i wole mieć mały zarost i nie męczyć się już. Od 1,5 roku mam wreszcie spokój. Nie miałam pojęcia, że taki trend, że do gina należy na zero, dziwne to dla mnie.

Gość gość
z bobrem to do weterynarza jak już

Gość gość
gość dziś z bobrem to do weterynarza jak już x a nie do zoo? :P

Gość gość
💤

Gość gość
Autorko a Twojemu mężowi smakują Twoje łonowce? :D

Gość gość
wypada

Gość gość
Btw. jak można przez półtora roku nie być na wizycie u gina? :o życie Ci nie miłe? :o

Gość gość
gość dziś nie przesadzaj, co roku robie cyto w tamtym roku robiłam jakoś w styczniu i teraz się wybieram

Gość gość
Ja robię co pół roku. No, ale ja prowadzę aktywne życie, często jestem na basenie, wiosną latem dużo biwakujemy, kąpiele w jeziorach etc. Więc co roku to za mało. Z resztą Ania Przybylska też robiła wszystkie możliwe i konieczne badania raz do roku i co...? Nie żyje...

Gość gość
gość dziś weź sobie linijkę i zobacz ile to jest 1cm lub 2cm to nie są długie, kręcące kudły tylko króciutkie "kłujki" czy mojemu mężowi przeszkadzają moje kłujki? być może tak samo jak mnie jego męski zarost przy całowaniu :P

Gość gość
Ja się wstydzę iść do giną ogolona. Przecież idę tam na badanie mam być naturalna. A po drugie ogolona wyglądam jak kilkuletnie dziecko. A po trzecie wzrastające włoski, swędzenie...zaczerwienienie. wstydzilabym się iść z tak poharatana skórą

Gość gość
Włosy lonowe po coś są. Głównie po to, żeby chronić przed infekcjami. Owszem, okolice bikini wypada obgolic i ewentualnie przystrzyc całość, coby gąszczu nie było. Ale na zero jest po prostu niehigieniczne, choć wam się wydaje odwrotnie

Gość gość
co ma cytologia do twojego trybu życia??? Nowotwory się z basenu nie biorą :o

Gość gość
ja kiedyś poszlam ogolona to lekarz mnie zj***l ze jestem glupia i będę mieć zapalenie :(

Gość gość
Co wy macie z tym goleniem, p****li się naoglądałyście, czy co:O Skrócić, przyciąć, wygolić jedynie po bokach, coby z majtek nie wyłaziły, to wszystko. Starczy się myć regularnie i bedzie OK. Potem się dziwic, ze jedna z druga chorują na jakies zapalenia, jak wygolone na zero...

Gość gość
gość dziś Ja robię co pół roku. No, ale ja prowadzę aktywne życie, często jestem na basenie, wiosną latem dużo biwakujemy, kąpiele w jeziorach etc. Więc co roku to za mało. Z resztą Ania Przybylska też robiła wszystkie możliwe i konieczne badania raz do roku i co...? Nie żyje... xxx tu autorka, to ty chrzanisz?! z basenu i jeziora nowotwór? :O co tydzień pływam w jeziorze, tak mam te kłujki i nie mam infekcji i problemów intymnych. regularnie też współżyje z mężem. największy wpływ na nowotwory ma zanieczyszczone środowisko, powietrze i chemiczne żarcie, a no i stres, ale na litość błagam, nie aktywne życie i kąpiel w jeziorze!

Gość gość
mnie kiedys 1 gin facet komplementował, ze wygolona, inna starsza babka znow krakała dosłownie, ze nie golić się bo infekcje bede łapac, a jak przychodziłam z problemem czesto to miala czelnosc sugerowac ze sie zle prowadze.. bez koment. przewaznie chodze wygolona, ale teraz mam infekcje chyba od tego ze 1 maszynka o******lalam myszke i kakaowe oczko. wole teraz nie majstrowac a za jakis czas kupic 2 maszynki - kazda do osobnego wejscia. ost. bylam u tak dziwnej kobiety, ze sorry ale z wygladu jak Pawlowicz, podajaca na wiecznie dziewice, wysmiewała moje sugestie nt stosowania antykoncepcji na wypadanie wlosow, jakas dziwna baba. do takiej to tylko z niegolonym bobrem, bo czuje ze jest betonem ktory ofukalby za golenie bobra :D

Gość gość
wg mnie na badanie to wygolic wargi sromowe zeby lekarz mial dobre dojscie a bobra mozna zostawic, przyciac na krotko, wydepilowac strefe bikini a zostawic taki trojkat na srodku i git.

Gość gość
ja też przestałam się golić i też muszę iść do gina.... nie lubię się golić, bo wiele lat się goliłam co 2-3 dni i męczyłam się pod koniec z nawracającymi upławami, przestałam się golić i zrezygnowałam ze stringów i jest ok noszę tylko bawełnianą bieliznę i teraz stawiam na wygodę a nie tylko na wygląd bielizny nie jest tak, że nie golę się wcale, okolice pachwin gole regularnie, ale włosy łonowe tylko przycinam-taki jeżyk bym powiedziała