Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleksa

odczyt wynikow

Polecane posty

Gość Oleksa

witam. Mam pytanie do Was . czy ktoś pomógł by mi odczytać wyniki na chlamydie ? do ginekologa mam jeszcze trochę czasu,a nie chce przez ten czas żyć w niepewności. Bardzo się denerwuje . KLASA Im Trachomatis wynik 0.21 wynik negatywny norma Max 0.8 wynik wątpliwe norma Min 0.8 norma 1.1 wynik pozytywny norma min 1.1 KLASA IgG Trachomatis wynik 2.78 wynik negatywny norma Max 16 wynik wątpliwy norma min 16 norma Max 22 wynik pozytywny norma min 22 . z góry dziękuję za pomoc . niestety nie jestem lekarzem i naprawdę mało z tego rozumiem może dla kogoś z was jest to zrozumiałe.

Gość gość
dobry boze no masz ujemne wyniki zatem nie masz tego - za malo ci wyszlo w obu klasach. ale wiecej sie nie znam.

Gość gość
Zgadzam się z powyższym- nie masz chlamydii:)

Gość oleksa
dziękuję za odpowiedź. Od razu całe ciśnienie ze mnie zeszło : )

Gość gość
jesli chcesz porady lekarza napsisz na poradnik zdrowie do ginekolog endokrynolog lub na ABC zdrowie. Polecam to pierwsze. Szybko odpisuje ta pani i jakby nie patrzeć porada lekarza. Ostatnio interpretowała mi hormony. Czekałam 1 dzień. Nie trzeba się logować, tylko podać maila. reszta info ukryta...polecam :D