Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opiszcie śliczna dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

Jak wyglada sliczna dziewczyna i czym rozni sie od pięknej?

Gość gość
uważam, iż ładna dziewczyna potrafi zachęcająco kręcić pupą, a brzydkie nie potrafią i dlatego są brzydkie :)

Gość gość
uśmiechnięta ze zdrowymi prostymi zębami - nie muszą być śnieżnobiałe, byle nie drastycznie żółte nie musi być szczupła ani gruba, wystarczy że ciało ma gładkie i jędrne, do tego zadbana, zrobione pazurki i włosy. Gładkie ciało dla mnie to tyle i każda taka mi się podoba

Gość gość
Taka co ma to "coś" i regularne rysy. Piękna ma tylko regularne rysy.

Gość gość
Nie wiem. Jak dla mnie istenieje tylko podział: -ochydna -brzydka -przecietna -dosyć ładna -piękna=sliczna

Gość gość
I OSTATNI PUNKT idea

Gość gość
ideał*

Gość gość
Nie ma ideałów obiektywnie , zawsze będzie coś w kobiecie nie tak czy to w wygladzie szczegol czy w charakterze, natomiast subiektywnie idealy sa bo idealy to ludzie, ktorych kochamy, to dla nas ideały.

Gość gość
Dla mnie śliczna jest o oczko wyżej od pięknej . Uroda obu Pań może być porównywalna ale śliczna ma to coś co kręci wszystkich dookoła starych ,młodych, kobiety i mężczyzn.

Gość gość
Ximena Navarrete - Miss Universe 2010 to ideał. Jest śliczna! https://www.google.pl/search?q=ximena+navarrete&biw=1024&bih=610&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwizx9iU4oTOAhUKECwKHRyqDl0Q_AUIBigB

Gość gość
Tak, śliczna jest podobnie jak Ludivine Sagna. Nie mogę się na nią napatrzeć :-)

Gość gość
oceniajmy bez makijażu,ok? zobacz na YouTube jak zwykła brzydulka zmienia się w pięknośc jak nałoży umiejętnie tapetę

Gość gość
https://www.bing.com/images/search?q=Ludivine+Sagna&view=detailv2&id=69C8A333BB65A9339E93A95628BFB0C72FDCBA99&selectedindex=156&ccid=WtgYOegf&simid=608012549509024108&thid=OIP.M5ad81839e81f1a8c15cd3390207a24cao1&mode=overlay&first=1 nie jest śliczna tylko ładna?

Gość gość
Śliczna to jest dziewczyna/dziweczynka, a piękna to jest już dojrzała kobieta.

Gość gość
i to jest prawidłowa odpowiedz,śliczna ma w sobie coś z podlotka,coś bardzo dziewczęcego,piękna jest dojrzałością,dojrzałą kobiecością

Gość gość
Wspominana tu Ludivine ma właśnie urok i uśmiech podlotka a ciało dojrzałej kobiety.

Gość gość
Śliczna to jest dziewczyna/dziweczynka, a piękna to jest już dojrzała kobieta. do czym w takim razie rozni sie dziewczyna/dziweczynka od dojrzalej kobiety?

Gość gość
a to już głupie pytanie

Gość gość
Ludviczka przypomina Sandrę Bullock, obie to bardzo ładne kobiety ale Sandra w młodości była nawet ładniejsza ;)