Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poczuc sie lepiej ze soba

Polecane posty

Gość gość

Nie czuje zebym byla ciekawa osoba... chcialabym miec paczke przyjaciol, chcialabym umiec sie wyluzowac. Nie umiem :( boli mnie przy innych brzuch, nie wiem co powiedziec, mam ochote zniknac... W ogole siebie nie lubie. Trzeba miec jakies poczucie wartosci zeby normalnie funkcjonowac, moje jest tak niskie, ze izoluje sie od ludzi, mimo ze ich potrzebuje :( jak sie lepiej poczuc ze soba? Za co sie polubic jak nie mam za co??

Gość gość
up

Gość gość
Nie szukaj przyjaciół na siłę i nie próbuj się wbrew sobie zmieniać. Każdy człowiek jest inny, oryginalny. Najważniejsze to żeby być sobą. Ale możesz spróbować różnych rzeczy żeby się polubić. 1) Stań przed lustrem nago i mów co ci się w tobie podoba, w twoim ciele - np. mam ładną twarz/płaski brzuch/ładne piersi. 2)Weź kartkę i długopis. Zrób tabelkę. W jednej części wypisz swoje plusy, zalety a w drugiej wady/minusy - bądź obiektywna. Potem przeczytaj i pomyśl o nich na chłodno. Staraj się niwelować powoli, po kolei swoje wady, ale wypisz jak najwięcej zalet. Powodzenia :)

Gość gość
Może masz fobie społeczną

Gość gość
fobie spoleczna... niee tak bym tego nie nazwala, ale jestem niesmiala, nieco nudna i mam depresje przez to mam okresy zawieszenia, staram sie byc ciekawa osoba i na sile robie rozne rzeczy, zeby miec "pasje", a tak naprawde nic z tego mnie nie cieszy... Moj wyglad mi sie podoba, gorzej z psychika..

Gość gość
Ja jestem śmiała i co z tego? Nie lubię ludzi, są puści i sztuczni, nic nie wnoszą do mojego życia, a wręcz przeciwnie, kiedy się człowiek naslucha tych głupot, które wygaduja to można się kompletnie przeprogramować, oderwać od swoich uczuć i swojego rozumu i potem lata zabiera ci wrocenie do równowagi psychicznej po kontaktach z debilami