Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pommys

Kobiety, piszcie jaki jest Wasz ideał mężczyzny?

Polecane posty

Gość pommys

Jestem ciekawa jaki jest (według Was oczywiście) idealny facet? Opiszcie charakter, wygląd (i nie piszcie błagam ze wygląd nie ma znaczenia, bo pewnie niejedna z Was marzy o jakimś przystojnym opalonym brunecie czy niebieskookim blondynie ;) ). X Mój ideał to: inteligentny chudy blondyn o jasnej skórze i niebieskich oczach, ok. 180 wzrostu. A z charakteru: dobry, troskliwy, opiekuńczy, wierny. Najlepiej żebyśmy mieli takie same poczucie humoru i świetnie sie dogadywali. Pewnie cos pominęłam, ale tyle pamiętam w tej chwili :P

Gość gość
brunet,szeroki w klacie,silne ramiona,na tej samej fali co ja,podobny umysł i emocjonalność

Gość gość
Prawiczek po 30stce szeroki w biodrach

Gość gość
Wysoki (185) brunet, brązowe oczy, silny, czuły, opiekuńczy, inteligentny.

Gość gość
Brunet, blady, absolutnie nie skwarek, szare oczy(ale to nie ma dużego znaczenia), dość wysoki, nie napakowany. Rówieśnik. Z charakteru trochę bad boy, wyluzowany, spontaniczny, odważny, umiejący postawić na swoim, szalony, niezbyt normalny :p , lubiący się droczyć, nie może być wiecznie poważny. Z drugiej strony inteligentny, myślący, wyrozumiały, czuły, mocno kochający i liczący się ze mną.

Gość gość
Inteligentny, troskliwy harleyowiec :)