Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lea090

Zaciążyłam z bratem. Pomocy?

Polecane posty

Gość Lea090

Witam, mam 15 lat i kochałam się z bratem ciotecznym. Zrobiłam test, jestem w ciąży. Chodzi o to, czy jeżeli nie powiem kto jest ojcem, to lekarze mogą to jakoś zbadać? Bo jak się dowiedzą, to obydwoje trafimy do poprawczaka. W takim wypadku zrobię aborcje, ale wolę się upewnić. P.S darujcie sobie komentarze typu "kolejne prowo"

Gość gość
kolejne prowo

Gość gość
o ty w dupę jebana

Gość gość
SŁUUUUUUCHAM ?!!! Dziewczyno ile Ty masz lat ?! 15 ?! Zaszłaś w ciążę ?! I to jeszcze ze swoim kuzynem ? Aborcja ?! Nie wiesz co to antykoncepcja ?!! Głupia jesteś !! Nieodpowiedzialna ! Kobiety się starają o dziecko żeby mieć nawet po kilkanaście lat a Ty sobie tak piszesz że chcesz je zabić ?! Nie masz za grosz uczucia i rozumu ....

Gość Lea090
Drogi gościu. Wiem co to antykoncepcja, wyobraź sobie. Ale kto by sprzedał prezerwatywy 15 latkom? Gdybym mogła, na pewno bysmy ich użyli.

Gość gość
prezerwatywy nie są od 18 roku zycia... idziesz do takiego auchana, bierzesz paczkę prezerwatyw, idziesz do kasy samoobsługowej i masz, takie trudne?

Gość Lea090
A trudne, owszem. W moim mieście nie ma samoobsługowego Auchana, Tesco ani żadnych innych.

Gość gość
0/10

Gość gość
nie chrzań,gdzie ty mieszkasz,zapadła wiocha? w aptece są gumki ,twój brat mogl kolege poprosić jak jakas dziwaczka w aptece ,ściemniasz

Gość gość
no sciemnia sciemnia. chyba jakis niedorozwoj umyslowy wiedzac o antykoncepcji i konsekwencjach jej braku, zdecydowalby sie na seks bez zabezpieczenia

Gość Lea090
Nie zagłębiajmy się w szczegóły. Pytanie brzmi inaczej niż to, czemu nie było zabezpieczenia.

Gość gość
Odpowiadając na twoje pytanie : Można sprawdzić kto jest ojcem wykonując badania genetyczne. Ale jak nie powiesz kto może być ojcem to nie sprawdza bo muszą od tego faceta pobrać próbkę śliny. Ale ty tak serio?????

Gość gość
Kurwa w tych czasach gimbazie się w d***e przewraca. Pomyśleć, ze mam brata w wieku 15 lat... Z kuzynem hahaha. O ile w ciążę 15 latki bym uwierzyla o tyle w seks z kuzynem już nie. Nie wierze, ze te dzieci są aż tak tępe.

Gość Lea090
No na serio, choć sama bym chciała, żeby to nie była prawda....Trudno, stało się. "Gimbazie się w d***e poprzewracalo". Gdybyś była choć trochę starsza niż "gimbus" miałabyś tyle rozumu, by pomyśleć że nie każda osoba w takiej sytuacji od razu jest jakaś niezrównoważona. Troszkę szacunku.

Gość gość
Dziecko, jestem od ciebie starsza o 10 lat, z obecnym mężem znamy się od 8 lat. Od 18 roku zycia uprawiamy seks, dopiero teraz będziemy mieć dziecko. A dlaczego? Bo MYŚLIMY w przeciwieństwie do dzieci w twoim wieku. I nie, takie sytuacje się nie zdarzają normalnie. Ja w wieku 15 lat nie miałam takich rzeczy w glowie. To to tam nic, ale ty się przespałaś z bratem! To jest chore i obrzydliwe... Powinniście oboje się leczyć. Mam wielka nadzieje, ze jednak jesteś trollem i bawisz się w prowokacje.

Gość Lea090
Okej. Żyj sobie z mężem jak chcesz. Ale nie zmuszajdo tego innych. Wyzywasz innych od idiotek niemyślących tylko dlatego, że ktoś wybrał inną drogę niż ty?

Gość gość
Od 15 lat można, więc nic wam ze strony organów ścigania nie grozi (czyli nie skończycie w poprawczaku nawet ja się wyda - chyba, że kuzyn miał mniej niż 15 lat - wtedy jesteś pedofilką). Ponieważ jest stosunkowo bliskie pokrewieństwo oraz młody wiek to bardzo wzrasta prawdopodobieństwo wad genetycznych i w swoim czasie powinnaś zrobić badania prenatalne.

Gość gość
Dziecko, to skoro "wybrałaś taką drogę" to po cholerę zakładasz teraz temat na forum i boisz sie, ze się wyda?? Poza tym niezła ta twoja "droga" :D dziecko z bratem w wieku 15 lat :D gratuluje wyborów życiowych.

Gość Lea090
Daruj sobie nazywanie mnie dzieckiem.

Gość gość
Prześpij się jeszcze z dziadkiem. A jak urodzisz syna to jeszcze z nim. Swoją drogą u nas na studiach byla dziewczyna, która przespała sie z niewiele starszym od niej i mega seksownym wujkiem (bratem matki). Nie wiem k***a w jakim ja świecie żyje, ale wydaje mi się, że takie coś powinno się leczyć.

Gość gość
No tak, przepraszam, jesteś dorosla i odpowiedzialną osobą. Współczuję twoim rodzicom. Hmmm też brat z siostra? Hahaha