Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulina Flarii

POMOCY ! DZIWNE PLAMIENIE

Polecane posty

Witajcie Dziewczyny ! Pomóżcie ! Z narzeczonym staramy się o nasze pierwsze maleństwo , kochaliśmy się kiedy miałam dzień płodny i owulację. Trzymałam nogi w górze tak jak lekarz kazał zdrową dietę i tak dalej.. Staram się nie myśleć... 20 lipca powinnam dostać okres , z nadzieją myślałam że nie dostanę że się udało... a tu bach ! Krwawienie ale nie takie typowo miesiączkowe tak jak by z 45 min " pokapało " i przestało i się zamieniło w pomarańczowe kropelki. Ogólnie zauważyłam coś dziwnego że dzisiaj 21 lipca a tego nie ma , jest tylko pomarańczowe plamienie ( przepraszam za brzydką wypowiedź ale tych " kropelek " na całą podpaskę było może z 6 max i to takich malutkich. Czytałam że takie plamienie jest to oznaka ciąży , zrobiłam z narzeczonym test ciążowy. Wyszedł negatywny... :( Zadzwoniłam do mojego ginekologa chcąc się umówić na wizytę ale umówił mnie dopiero na 27 lipca. Nie wiem co to jest ! :( Miała któraś z was bardzo podobnie albo to samo ? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pomoc ! :**

Gość gość
nie martw się... jest jest to miesiączka, to następnym razem się uda. nie wolno się poddawać. co do testów. czasem sa błędne, poczekaj spokojnie do wizyty, albo idź do innego ginekologa. pamiętaj, że stres i zmartwienie negatywnie wpływa na ,,poczęcie" ... kilka głębokich oddechów, spokój i tylko spokój

Gość gość
Bardzo możliwe też, że zapłodnione jajeczko nie zagnieździło się prawidłowo i zostało wydalone z krwią. Postaraj się podejść do starań na spokojnie, czerp przyjemność z bliskości z partnerem, a i dzidzia się pocznie :) Popatrz też tutaj: https://portal.abczdrowie.pl/szukaj?q=krwawienie+przy+staraniach+o+dziecko