Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Chciałbym się zakochać z wzajemnością i mieć kochającą zonkę

Polecane posty

Gość gość

Zgrabną,długonogą z dużymi jędrnymi piersiami ze sterczącym sutkami i piękną twarzą lalki Barbie z długimi gęstymi włosami bo przecież nie wypłoszem z zaburzeniami hormonalnymi.Miałaby jakieś amerykańskie imię, a nie polskie wieśniackie.Wyższe wykształcenie,angielski i francuski , nie jakaś z wiochy mówiąca gwarom.Rano budziłaby mnie lodzikiem z uśmiechem na ustach a potem śniadanie do łóżka. Po jej przyjciu z pracy w korporacji gotowała by mi pyszne obiadki, myła plecy ,myła naczynia i sprzątała,prala,prasowała.Nie jestem przekonany do sluzby, brak obowiązków moglby ją zbytnio rozleniwi i zdemoralizować.Chciabym żeby często pytała się "czegoś jeszcze potrzebujesz kochanie" lub "co mogę dla ciebie zrobić misiaczku".I by nie zapomniała kupić zimnego piwka przy powrocie z pracy.Najlepiej gdyby zrobiła cały barek z luksusowymi alkoholami z całego świata. Oczywiście zarabiałaby tyle , że mielibyśmy forsy jak lodu i nie pozwalała by misiaczkowi się niepotrzebnie przemęczać.Luksusowy dom jednorodzinny z ogródkiem w zamożnej dzielnicy i Audi dostalibyśmy w prezencie ślubnym od jej bogatych rodziców.Miałbym jako jej mężuś pełny dostęp do jej karty kredytowej, a w razie potrzeby szybko jechalaby do sklepu po zakupy dla ukochanego.Na urodziny i inne święta mogłaby mi kupić nową konsolę, parę gier lub złoty łańcuch , nie jestem wymagający .Nie powinna zapominać o swojej figurze i mimo napiętego grafiku chodzić kilka razy w tygodniu na fitness by się nie zapuścić.Wieczorami oglądalibyśmy tv,filmy na DVD,najlepiej mecze i porrnosy lub grali w gry na pc lub konsoli.Na kolację nierzadko przy świecach obowiązkowo wino białe wytrawne francuskie lub jakieś inne drogie.Po kolacji napalona zaciągałaby mnie do łóżka z długą grą wstępną .Zaczynając od głębokiego gardła, aż po anal i waginal we wszystkich pozycjach.I żeby lubią na jeźdźca.Była kobietą hiperseksualną i osiągała długie liczne i głębokie orgazmy.W czasie sexu powinna często powtarzać "pieprz mnie mój rycerzu swym monster kokiem" "już nie moge, jest taki wielki".W ogóle często powinna mnie komplementowac ze jestem najprzystojniejszym , najinteligentniejszym i najlepszym mężczyzna na ziemii.Nie Miałbym nic przeciwko, by dla urozmaicenia zapraszała swoje atrakcyjne koleżanki , byśmy razem urządzali ostre orgietki, bo przecież dy ludzie sobie ufają to miłość nie zna żadnych granic.Na dobranoc powinna zawsze całować mnie w czoło i mówić "kocham cię skarbie".I najważniejsze!- może robi kupę ale żeby za mocno nie śmierdziało . Pierdzenia i bękania nie znoszę. No i idealna kobieta nigdy nie narzeka.To chyba wszystko:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować