Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liveforyou

Czy mama się mnie wyrzekła?

Polecane posty

Gość Liveforyou

Hej wszystkim Pisałam już wcześniej o moim problemie z niechcianym gościem. Teraz już sama nie wiem co mam robić. Od tygodnia mieszkam u babci. Można powiedzieć, że w pewnym sensie uciekłam z domu :( Nowy "znajomy" mojej mamy jest jak pijawka tylko wyciąga od niej pieniądze. Raz nazwałam go pijawką i powiedziałam, że tylko wyciąga pieniądze od mamy-zaśmiał mi się tylko w twarz. Później oczywiście zaczęła się kłótnia-nazwał mnie prostakiem i powiedział mamie, że powinna odesłać mnie do ojca (nie utrzymuje z nim kontaktu gdyż zostawił nas jak byłysmy z siostrą małe) bardzo mnie to zabolało ponieważ mama nawet nie zareagowała tak jakbym wgl jej nie obchodziła. Tego wieczora wyszłam z płaczem z domu i ciocia zawołała mnie do babci. Niestety ciocia wróciła do Norwegii i zostałam sama. Kiedy tu była zajmowała mnie czymś i o tym nie myślałam, ale teraz łzy same pchają mi się do oczu. Co mam robić? Przecież nie mogę cały czas siedzieć babci na głowie.

Gość gość
Ile masz lat? Nie możesz zostać u babci?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Mozesz podac linka do swojego wczesniejszego topiku ?

Gość liveforyou
Mam 19 lat. Oczywiście mogę liczyć na pomoc ze strony dziadków, ale jest mi przykro i nie chcę siedzieć dziadkom na głowie

Gość gość
Rozmawiaj z mamą

Gość Zuzanna Amelia ææ
Sa ludzie , ktorzy zeruja na pieniadzach innych. Dotyczy to zarowno kobiet jak i mezczyzn. Zrobic sie z tym da niewiele. W Twoim wypadku praktycznie nic. Twoja mama jest dorosla i ten facet tez. Ty tez jestes dorosla i masz przed soba swoje zycie. Mysle , ze tak naprawde mozesz sie tylko od tego odciac - dla wlasnego zdrowia psychicznego.