Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie wpisali w CV w takim przypadku

Polecane posty

Gość gość

Po skonczeniu lo w moim zyciu przez okres 3 lat (!) nie dzialo sie tak naprawde nic. Chorowalam powaznie. . . Dzis jest o wiele lepiej, udalo mi sie pozniej znalezc prace, gdzie przepracowalam rok, ale firme zamnkieto. Byla to "prosta praca" w sklepie. Dzis mieszkam poza Polska, nauuczylam sie dobrze tutejszego jezyka, studiuje itd Chce znalezc teraz rowniez prace. I pytanie czy sklamac (tak wiem, ze w CV sie nie klamie, a przynajmniej nie powinno sie) ze pracowalam przez ten czas w Polsce wlasnie w jakims sklepie ( bo w tym mam doswiadczenie) czy napisac, ze "mialam przerwe z przyczyn zdrowotnych". Prosze poradzcie cos. Z gory dziekuje

Gość gość
Lepiej skłamać i nie przesadzać w tych kłamstwach ;) Ja osobiscie tak zrobiłam, mialam dluzszą przerwe niz ty, nic nie robilam, siedzialam non stop w domu, uzalałam się nad sobą, chodzilam po lekarzach, beczałam, po prostu świrowałam (po pewnym traumatycznym dla mnie przeżyciu). Nakłamałam, ze pracowalam za granicą tu i tam, by nikt nie mogl tego w razie czego sprawdzic. Jesli napiszesz przerwa z powodów zdrowotnych to moze to byc zle odebrane... ktos pomysli: - chorowita - ma powazne problemy ze zdrowiem i w przyszlosci znow sie rozchoruje - chora psychicznie i sie leczyła (jak ja) Mysle, ze drobne kłamstwo nikomu krzywdy nie zrobi, co innego napisanie o biegłej znajomości angielskiego gdy w rzeczywistosci znamy podstawy :classic_cool:

Gość gość
@dziś I co w CV wpisalas ? Jaka prace ?

Gość gość
r***aja azory szmatki na lento i zwykli to okreslac "relacja o przyjacielsko-erotycznym charakterze". tym kanaliom nawet okres żaloby po zmarłym rodzicu nie przeszkadzaja, wiec o czym my gadamy.