Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dalej się spotykać z tą dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się od niedawna, tak naprawdę były to dwa spotkania i duża maili i smsów. Fajnie mi się z nią rozmawia, jednak kompletnie brakuje pociągu fizycznego... Mam wrażenie, że nie będę się w stanie w niej zakochać. Oczywiście nie było całowania, ani innego kontaktu fizycznego. Pytanie, czy jest sens się dalej spotykać. Boję się, że dziewczyna może się we mnie zakochać, a ja nie będę w stanie odwzajemnić...:(

Gość gość
Możecie być kumplami.

Gość gośćaleksandra
Rozumiem Cię mam podobne tyle że z kolegą, który czuje do mnie coś więcej, natomiast mi brakuje tego o czym piszesz, mimo wszystko stawiam na szczerość i Tobie też jeśli miała bym coś poradzić jasno postaw granicę jeśli fajnie Ci się rozmawia z dziewczyną ale nie czujesz do niej niczego więcej po prostu jej o tym powiedz oczywiście delikatnie żeby jej nie ranić, czasami potrzebujemy czasu, krótko się znacie to jest pierwsza rzecz wszystko może się zmienić z czasem nie zawsze zakochanie i pociąg fizyczny przychodzi od razu.. Więc ja bym na Twoim miejscu nie skreślała znajomości tylko po prostu powiedz jej o swoich odczuciach, bądź szczery i nie udawaj to po pierwsze Pozdrawiam :)