Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Raz zdradził, zdradzi po raz drugi?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Piszę, bo nie mam się komu wygadać. Jestem w małżeństwie z dużą (kilkunastoletnią) różnicą wieku. Sama jestem po 30-stce. Mąż "zdradził" mnie 7 lat temu. Znaczy nie do końca zdradził - doszło jedynie do pocałunku. Był alkohol, ale się opamiętał. Przyznał mi się do tego od razu, wiem, że go to gryzło. (myślę, że mnie kocha). Wybaczyłam, oczywiście, kocham go szalenie, jakoś to odbudowaliśmy. Ale za każdym razem, kiedy gdzieś wyjeżdża (a taką ma pracę), ja się boję, że coś mu się "przydarzy". Czy myślicie, że mężczyzna, który raz zdradził (nawet nie do końca), na pewno zdradzi i kolejny raz? Czy to ja przesadzam?

Gość gość
Zdradza jest dopiero kiedy dojdzie do stosunku

Gość gość
Dla mnie to była zdrada - ten pocałunek. Dla niego chyba też, skoro miał wyrzuty sumienia i o tym powiedział. Nie, do stosunku nie doszło, wiem, że tego nigdy nie zrobił. Widziałabym po nim.

Gość gość
nie wybaczylabym, pocalunek to juz zdrada. zdradzi znowu

Gość gość
nie wybaczylabym, pocalunek to juz zdrada. zdradzi znowu x Ale ja już wybaczyłam. Kocham go. Naprawdę.

Gość gość
A Ty nie zdradzilas? Chocby w myslach. Kto jest starszy

Gość gość
jestess glupia. nie wybacza sie takich rzeczy

Gość gość
A Ty nie zdradzilas? Chocby w myslach. Kto jest starszy x Mąż je starszy. Nie, nie zdradziłam. Naprawdę. Nie wyobrażam sobie seksu z kimś innym niż z mężem, tak samo dotyku, pocałunków itp.

Gość gość
Nie uwierze wszyscy mamy jakies fantazje. Jestem facetem w zwiazku jest ok ale czasem fantazjuje

Gość gość
Nie uwierze wszyscy mamy jakies fantazje. Jestem facetem w zwiazku jest ok ale czasem fantazjuje x Ja mam specyficzna przeszłość, ale nie chcę o tym gadać. Mąż jest dla mnie wszystkim - tyle mogę powiedzieć.

Gość gość
Moze powiesz cos o wojej specyficznej przeszlosci? A skoro on jest dla ciebie wszystkim to wybacz I bedzie po temacie

Gość gość
facet w zwiazku o 2 w nocy na kafe, aaaa litosci jakie kur.wiarz xx ty nastepna - specyficzna przeszlosc- kurwa kurwa kurwa i kurwiarz. idelne miejsce schadzek

Gość gość
Moze powiesz cos o wojej specyficznej przeszlosci? A skoro on jest dla ciebie wszystkim to wybacz I bedzie po temacie x Nie, nie chcę o tym mówić. Ale pochodzę z patologicznej rodziny. Wbrew temu, co ktoś na dole napisał, dziewictwo straciłam z mężem. Siedzę na forum, bo teraz wyjechał na kilka dni.

Gość gość
Ja dawno wybaczyłam. Tylko boję się, że to się może powtórzyć.

Gość gość
Jak jestem facetem to napewno sie powtorzy. A myslisz ze jak piszesz tutaj to nie jest pewnego rodzaju zdrada? On wie o tym?

Gość gość
Mówię o zdradzie z innym mężczyzną/kobietą. Nawet nie spojrzałam na nikogo innego.

Gość gość
A Dlaczego jeszcze nie spisz? Ciagle o tym myslisz? Jakos Nie moge w to uwierzyc ze nie spojrzysz czasem na innego.a seks masz dobry z nim

Gość gość
Wolno sie tu pisze. Moze popiszemy na priv

Gość gość
Tak, myślę o tym i dlatego nie śpię. Zresztą pracę zaczynamy o 10, mam blisko, więc mogę wstać o 9, innych obowiązków poza pracą nie mam. Nie, nie piszę z nikim obcym na priv. Tym bardziej nie z facetami. Już mówiłam - jestem wierna.

Gość gość
Co do seksu - tak, dobrze nam w łóżku

Gość gość
Nie sluchaj bzdur. Nie powtorzy sie, gwarantuje ci. Kazdy popełnia błędy nikt nie jest idealny ale twoj maz zachował sie jak mezczyzna. Popełnił błąd ale zaraz sie opamiętał, mało tego - wszystko ci powiedział. Taki mężczyzna to skarb. Kazdy ma cos za uszami ale by miec tak silna wole zeby sie od razu opamiętać i przyznać do błędu ryzykując utratę ukochanej osoby potrzeba osoby na prawdę dobrej i dojrzałej. Bądź z niego dumna i nie słuchaj bzdur. Drugi raz zdradzi ten kto zdradę zatajał. Twoj mężczyzna jest na wagę zlota

Gość gość
Wiec tak trzymaj. I gon spac on juz tez Pewnie spi! Jestes ladna?

Gość gość
Nie sluchaj bzdur. Nie powtorzy sie, gwarantuje ci. Kazdy popełnia błędy nikt nie jest idealny ale twoj maz zachował sie jak mezczyzna. Popełnił błąd ale zaraz sie opamiętał, mało tego - wszystko ci powiedział. Taki mężczyzna to skarb. Kazdy ma cos za uszami ale by miec tak silna wole zeby sie od razu opamiętać i przyznać do błędu ryzykując utratę ukochanej osoby potrzeba osoby na prawdę dobrej i dojrzałej. Bądź z niego dumna i nie słuchaj bzdur. Drugi raz zdradzi ten kto zdradę zatajał. Twoj mężczyzna jest na wagę zlota x Naprawdę tak myślisz? Dziękuję :) Wiem, że teraz nocuje u naszych przyjaciół (małżeństwo w wieku męża). Może faktycznie powinnam się uspokoić.

Gość gość
Wiec tak trzymaj. I gon spac on juz tez Pewnie spi! Jestes ladna? x Nie wiem. Kiedyś myślałam, że tak. Mówią, że jestem. Ale po tym wtedy, mimo że minęło 7 lat, to sama nie wiem.

Gość gość
2.46 zycze ci takiego mrzczyzny I jeszcze dodam tobie kilo zlota to moze zaslepi cie do konca zycia.

Gość gość
Na serio tak mysle i powiem wiecej zdradziłam swojego pierwszego chlopaka i rano mu wszystko wyspiewalam, bylam w gorszym stanie niz on i wiem ze nigdy juz nie zdradze nikogo. Uwierz ze on tez cie nie zdradzi. Sam ci o tym powiedzial, wtedy sie powstrzymał. To był tylko mały błąd, chwila zapomnienia. Nauczył sie i juz tego nie zrobi

Gość gość
Kazdy facet po 40 to samiec ktory ma w genach zaplodnienie samicy I Nic na to nie poradzisz

Gość gość
zdradzi zdradzi, oni wszyscy zdradzaja, jak mu przestanei stawac to siadzie na d***e

Gość gość
muzulmanie podetna mu swinskie podgardle wiec ****aj poki co ile wlezie usmiech.gif zapladnial tatus mamusie B. hej

Gość gość
Dobre zdradzilas I sie przyznalas! A teraz znowu tu jestes I zdradzasz Bo mysle ze on nie wie ze piszrsz tutaj