Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety uwazaja ze imigranci gwalcacy molestujacy bijacy kobiety sa lep

Polecane posty

Gość gość

od Polakow. Ogladalem sporo filmow jak imigranci traktuja kobiety np. w Niemczech czy we Francji. Nie rozumiem tego. Polacy w porownaniu do nich bardzo szanuja kobiety a nie maja powodzenia takiego jak oni.

Gość gość
Wśród imigrantów też są tacy, którzy szanują kobiety, a wśród Polaków również gwałciciele, agresorzy i pedofile, także nie generalizuj. A podobają się ze względu na egzotyczną urodę, Polakom też się podobają kobiety o urodzie południowej, nic w tym dziwnego.

Gość NieLubięNieuków
Koran pozwala na gwałty Biblia nie Poczytaj. To nie boli:)

Gość gość
Kobiety pragna meskich mezczyzn a gwalcacy i bijacy kobiety muzulmanin jest wzorem mezczyzny

Gość gość
Każda religia dyskryminuje kobiety. Chrześciajaństwo także. A nie było pytania o religię, tylko o facetów. Wśród jednych i drugich są źli i dobrzy.

Gość gość
kocham muzułmanów

Gość gość
Chcialabym by Polacy tak samo traktowali kobiety jak imigranci w Niemczech.

Gość gość
Jest jeszcze jedna kwestia.Oni się nie upijają jak polscy faceci którzy tylko myślą żeby się nakur....a reszta jest nieważna.Polacy to alkoholicy.

Gość gość
Ja tam ich nie wole. Wole polaka czy nawet europejczyka. Dla mnie ich uroda wcale nie zachwyca.

Gość gość
Wg mnie Polacy bardzo szanuja kobiety tylko jak facetka lata za dupkami to potem narzeka. Sama mam meza Polaka i jestem z nim szczesliwa juz ponad 10 lat malzenstwa i 2 dzieci.

Gość gość
Nie wiem o jakich kobietach piszesz? O tych glupich pustaczkach, ktòre nic nie umieją, nie mają zawodu, nie szanują się, i lecą na Araba, by ich utrzymywał? A potem płacz, ze bije, gwalci, analnie tez, ze jest scierą na ostatnim miejscu w domu, a jak chce się rozwiesc, to droga wolna, ale bez dzieci, bo w islamie dzieci NALEŻĄ do ojca. Proszę czytać Koran przed, a nie po. Acha, i taka kobieta musi przejść na islam.