Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jedna roleta inna w 1 oknie czy to pasuje

Polecane posty

Gość gość

mam w oknach zwykle rolety. w kuchni i pokoju dziecka roleta jest w donrym stanie. natomist w pokoju jest juz z niszczona i trzeba wymienic.bardzo podobaja mi sie rolety dzien i noc. na 1 mnie stac jak narazie tylko do pokoju duzego bo to najwieksze okno.wszytkie okna mam z 1 strony. czy nie bedzie tak glupio 1 roleta dzien i noc a 2 inne zwykle. potrzebuje porady.

Gość gość
Ja myślę że może fajnie wyglądać, np roleta dzień-noc biała, a pozostałe w jakims mocnym kolorze. Nie bedzie nudno:)

Gość gość
wlaśnie mam w kuchni i pokoju corki jasno bezowe rolety. a w pokoju mam sciany pomalowane na szaro. jaki kolor rolety bedzie pasował?

Gość gość
mieszkam w bloku w każdym oknie roleta dzień noc, w oknach koło siebie ecru i beż i nikomu nic do tego. do szarośc***asuje wszystko

Gość gość
jak narazie w 1 pokoju czyli naszym bylaby tylko dzien i noc.

Gość gość
Może jakiś pastelowy błękitny? Albo "brudny róż"?

Gość gość
pewnie ze bedzie pasowac

Gość Kataszynka
Jeżeli dobrze dobierzesz rolety kolorystycznie, to będzie pasowało. Najlepiej wybierz od razu dobre jakościowo rolety, takie jak z http://verti-hor.pl/ bo dzięki temu będą one Ci służyły latami. To zawsze się opłaca.

Rolety raczej wybiera się do wnętrza pomieszczenia (żeby pasowało kolorystycznie)a nie do tego jak będzie wyglądać na zewnątrz. Robisz dla siebie, nie dla sąsiadów :) Ja mam salon szary. Postawiłam na dodatki w intensywnym pomarańczowym. W takim kolorze mam taką półeczkę z regipsów, w takim kolorze będzie roleta oraz poduchy na narożnik.

Gość gość
Jak dasz identyczny kolor tkaniny i okucia to nie widzę problemu. Gorzej jak dasz inny kolor.

Gość gość
Ulka wybacz, ale nie masz pojęcia o urządzaniu wnętrz. Wszystkie pomieszczenia muszą ze sobą współgrać, a nie każde z innej parafii, a od frontu festyn.