Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eimilieze

dwa śluby w rodzinie w jednym dniu, co zrobić?!

Polecane posty

Dziewczyny, mam zaplanowany ślub na 17.06.2017r. W tym tygodniu mama uświadomiła mi, że moja kuzynka ma ślub dokładnie w ten sam dzień. Ja rezerwowałam salę w tym roku, Ona już wcześniej. Załatwiając swoje wesele owszem, wiedziałam że Ona też ma w 2017 roku ale myślałam, że we wrześniu. Przecież nie zrobiłam tego specjalnie. Problem jest też taki, że moja mama jest jej Chrzestną :( Kuzynka myśli, że zrobiłam to złośliwie, celowo oraz że powinnam zrezygnować i zmienić termin :O Ja mam wszystko popłacone, ustalone i to tak jak marzyłam. Kiedy ustalałam godzine w kościele ten dzień był pusty w kalendarzu, nie było wzmianki o ich ślubie. Nie chcę tego zmieniać. Co myślicie? Jak to ogarnąć?

Gość gość
a co tu do ogarniania ? masz wszystko ogarnięte,kto przyjdzie ten przyjdzie a ten kto się nie zjawi niech się cmoknie,chyba że zależy ci na kasie -noo to wtedy trzeba przełożyć ,najlepiej na termin wcześniejszy niż kuzynka żeby goście jeszcze nie byli wyczyszczeni

mam gdzieś te chajsy wszystkie ;) chce bez kwasu dobrze się bawić na swoim weselu ;) dziękuję za podniesienie na duchu ;) pozdrawiam!