Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyznać się mu że kiedyś miałam sponsora

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, mam 28 lat i od 2 tygodni jestem zaręczona i planujemy ślub. Niestety jedna sprawa nie daje mi spokoju...nigdy mu nie powiedziałam o tym że miałam sponsorow. Musiałam zarabiać na szkołe, mieszkałam w Warszawie, nie chciałam wyjsć na te gorsza i chciałam mieć ubrania, i wyjscia do knajpy. 4-5 miesiecznie bo 100 - 200 zł i już to było dla mnie coś. Ćiagnelo sie przez 4 lata studiow potem odpuscilam soie bo pod kobniec spotkałam mojego narzeczonego i on zaczal mnie wyreczac w wydatkach. Czy myslicie ze powinnam sie przyznac? Nie wstydze sie tego bo zadna praca nie hańbi po prostu bylo to tak a nie inaczej.

Gość gość
Teraz dużo dziewczyn tak pracuje. Jedne w Polsce, inne w Niemczech. Ale lepiej się nie przyznawaj. Udawaj że twój narzeczony jest twoim pierwszym partnerem, a wcześniej byłaś dziewicą. Pamiętaj że tu jest Polska, a w Polsce najważniejsza jest hipokryzja.

Gość zza winkla
Święta racja. Nie przyznawaj się. Poznaj go z najlepszą koleżanką ze studiów, ona go uświadomi :P

Gość gość
To i tak się wyda. Jesteś inna, k******o cię zmieniło. Uważny mężczyzna zorientuje się chyba ze trafiłaś na debila.

Gość gość
Sponsora to sie ma jednego, ktory cie uyrzymuje. Ty dawalas d**y za 100-200 zeta kilka razy w miesiacu wiec bylas k*******a

Gość gość
słuchaj co było w vegas niech zostanie w vegas, byłas wolna mogłas robic co chciałaś, ale jak go poznałaś to zrezygnowałaś ze sponsoringu, wiec jesteś wporzadku, zachowałaś się ok, a przez doświadczenia seksualne on będzie miał z toba lepsze bzykanie, zapomnij o tym co robiłaś i ciesz się przyszłym mezem, powodzenia :)

Gość gość
Nic nie udawaj lecz po prostu nie pytana nie mów o przeszłości . Jeśli narzeczony bedzie ciekaw i spyta o Twoją przeszłość wtedy możesz powiedzieć że różnie bywało bo było ci ciężko i nie chcesz o tym rozmawiać .Mam nadzieję że uszanuje twoją prywatność i zrozumie. On z pewnością też święty nie był więc...

Gość gość
Obecnie większość studentek utrzymuje się ze sponsoringu, ale po studiach oczywiścia wypada wyjść za mąż, a biorąc ślub tradycyjnie należy deklarować się jako dziewica. Nieważne że wcześniej jechałaś np. na dwa, albo trzy baty. Do ślubu ma być dziewica i kropka. Kłam w żywe oczy, do ostatniej kropli krwi :)

Gość gość
Twoje małżeństwo to już przegrana sprawa. Nie zmyjesz tego z siebie, że się k***ilas. Zaczynasz od klamstwa.

Gość gość
To prawda, facet pewnie korzystal sam z usług dziwek więc nie nie martw :)

Gość gość
Oczywiście, że nie mów, to może zniszczyć Twoją przyszłość. Nie chodzi o kłamstwa, że jesteś dziewicą, ale jednak już zarabianie w ten sposób może narzeczonego zrazić. Co było to było, teraz jesteś z nim i nie wracaj do przeszłości.

Gość gość
Ale zrozumcie że w Polsce wszystko bazuje na kłamstwie. Chociażby księża którzy w jednej chwili roochają ministranta w kiszkę, a chwilę później odprawiają Mszę Świętą. To jest Polska właśnie.

Gość gość
haha, ale patologia, szczere współczucia dla tego biednego faceta, nie wie w co wchodzi biedak. Autorka to k***isko z krwi i kości, leci na hajs. Miała sponsora, ale juz nie potrzebuje bo chłopak ją wyręcza w wydatkach, no ja p*****le ręce opadają. :)

Gość gość
Twoja Przeszłość to nie jest jego sprawa .powiedz że miałaś kilku chłopaków.A do tej do tej pory jak pytał cię o przeszłość to co mówiłaś?