Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ochotę uciec od rodziny na inny kontynent

Polecane posty

Gość gość

mam męża dziecko i psa ,od dawna wiem że to nie jest życie dla mnie ,jestem introwertyczką ,mam syndrom zosi samosi ,kocham moje dziecko i psa (męża nie mimo że dobry człowiek). Jednak coraz częściej łapię się na tym że w sumie odkładam sobie kasę po cichu na ...ucieczkę. chcę uciec jak najdalej,życ sama ,z dala od ludzi ,w zgodzie z przyrodą. Nie rozumiem siebie ,kocham córkę ,kocham psa a chciałabym ich zostawić...

Gość gość
Spacje robi sie po przecinku, a nie przed nim.

Gość gość
Nie now bo wpadnie w deprssje ta introwertyczka za przecinek hahahaha

Gość gość
mam męża dziecko i psa ,od dawna wiem że to nie jest życie dla mnie ,jestem introwertyczką ,mam syndrom zosi samosi ,kocham moje dziecko i psa (męża nie mimo że dobry człowiek). Hahaha podlom maz nizej niz pies I dziecko,czcisz jego maczuge za to bo jego maczuge pokocholos gdy se robilas bachora. Kolejna rozwodka,samotna matka do odstrzalu. :D

Gość gość
tak mąż niżej od psa ,wyszłam za mąż i założyłam rodzine pod presją i pod tą presją żyję juz 16 lat

Gość gość
Współczuje głupoty ale nie masz co się przejmować. Masz tak jak każda kobieta z dobrobytu ci się w doopie poprzewracało. Bierz walizkę pakuj się i za dom w krzaki posiedzisz pomieszkasz zmienisz zdanie :-)

Gość gość
Gość dziś tak mąż niżej od psa ,wyszłam za mąż i założyłam rodzine pod presją i pod tą presją żyję juz 16 lat A co ten maz Ci zrobil,ze go kazesz jak dziecko? To nie jego wins,ze uleglas presji. Za co go kazesz tak? Masochistka!