Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczekzewsi

Czym facet ma zapełniać życie jeśli ma małego i

Polecane posty

Gość wiem co mówię2
prawikzewsi , powinieneś iść do psychologa i leczyć się .Mało któremu facetowi przychodzi do głowy mierzyć swojego wacława. Czytałeś przytoczone przeze mnie wypowiedzi? Ty nawet przez chwilę nie chcesz zastanowić się nad tym co piszą inni . Facet z małym czy cienkim penisem też może normalnie funkcjonować i być szczęśliwy.

Gość prawikzewsi
owszem czytałem te i tysiące podobnych wypowiedzi pójście do psychologa to byłaby dla mnie życiowa porażka w każdym razie dziękuję za zainteresowanie

Gość Andrew_10
PrawikZeWsi musisz iść do psychologa. Ciebie dopadła już depresja. Wiele kobiet zwraca uwagę na wielkość penisa i są to kobiety "wyzwolone" i to one często piszą o tym w Internecie, tworząc opinię, że rozmiar ma znaczenie. Ale jest druga grupa kobiet, moim zdaniem liczniejsza, dla których seks nie jest najważniejszy w życiu. Ich wypowiedzi nie spotkasz w Internecie, nie usłyszysz w poradnikach. Z takimi kobietami można stworzyć związek oparty na przyjaźni, do końca życia. Oczywiście seks jakiś tam będzie ale to nie będą pierwsze skrzypce. Takich kobiet jest mnóstwo w różnym wieku. Ja tu nie napisze poradnika, Ty musisz iść do psychologa, który wybije Ci z głowy samoocenę niską. Jak teraz nie podejmiesz odpowiednich kroków to potem będzie tylko gorzej. Twój post tutaj jest już głosem wołania o pomoc. Idź do psychologa zmień samoocenę. Konieczny też będzie ruch fizyczny, najlepiej z rana bieganie, marsze. To naprawdę poprawi samopoczucie. Trzeba dbać o siebie bo w zdrowym ciele łatwiej utrzymać zdrowego ducha. I jak już się ogarniesz do ataku. Mam 40 lat. Penis 10.5x10.5 (mały kwadrat) Przeżyłem to co Ty ale się podniosłem. Kobiet w życiu 10. Zadowolonych tylko 2. Uciekło 8 kobiet (niektóre po pierwszym spotkaniu) Dopiero jak będziesz na tyle silny aby to przetrwać, próbuj poznawać dziewczyny. Obecnie jestem szczęśliwy i wygląda na to że tak już zostanie.

Gość wiem co mówię2
To samo mu mówiłam ,żeby poszedł do psychologa a on mówi,że pójście do psychologa to dla niego porażka. W większości związków to faceci narzekają na brak zainteresowania seksem u kobiet ,ale to nie prawda,że taki związek jest oparty tylko na przyjaźni, takie związki oparte są również na miłości. Większość kobiet nie ma wymagań co do rozmiarów członka a większość związków rozpada się z zupełnie innych powodów niż wielkość męskiego przyrodzenia. Jak się szuka seksu wyłącznie wśród erotomanek to potem ma się takie problemy a najgorsze,że prawiczekzewsi nie przyjmuje żadnych argumentów poza swoim "ja wiem swoje"

Gość gość
Jeżeli uważasz że każda patrzy tylko na wielkość twojego sprzętu to chyba szukałeś kobiet tylko na stronach typu http://ekstaza.pl ... bez komentarza.

Gość gośćzpodobnymproblememaaa
Też mam małego i mam podobny problem. Mam duży popęd i chciałbym żeby moja kobieta była trochę wyuzdana. Niestety kobiety które lubią sex lecą na duże członki. Też nigdy nie będę szczęśliwy.

Gość gość
A co kiedy kobieta ma mały biust?

Gość gość
Biust można powiększyć więc w czym problem. Członka za bardzo nie powiększysz o ile w ogóle wykonują takie operacje.