Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Juliaa98

Urodziny "kolegi"

Polecane posty

Gość Juliaa98

Najpierw muszę trochę to wyjaśnić a więc: Kuba ma dzisiaj urodziny,jest to chłopak z którym wcześniej miałam bardzo dobry kontakt,potrafilśmy pisać ze sobą niemalże cały dzień i całą noc,od czasu do czasu się spotykaliśmy i wszystko było w jak najlepszym porządku.Do czasu.Na początku w trakcie rozmowy gdy mu odpisałam odczytywał moją wiadomość kilka godzin później i nawet mi na nią nie raczył odpisywać,później przestał w ogóle do mnie pisać a gdy ja zaczynałam odpisywał bardzo sucho po czym w ogóle tylko odczytywał moją wiadomość.Nie pokłóciliśmy się ani nic po prostu z dnia na dzień stawał się coraz bardziej oschły i do dzisiaj nie wiem czemu.Gdy zapytałam go czemu się tak w stosunku do mnie zachowuje,nie pisze do mnie i tak dalej odpisał,że nie ma czasu,ok rozumiem ale nie mieć czasu od ponad 2 miesięcy? No i Kuba ma dzisiaj urodziny i nie wiem czy powinnam mu składać te życzenia...3 miesiące temu już zaczynałam zbierać jego zdjęcia na ten dzień i niestety ich nie wykorzystam ;) Pomiajając te urodziny to co byście zrobiły na moim miejscu z całą tą sytuacją?nie potrafię tak do końca o nim zapomnieć,gdyby się odezwał powiedział,że przeprasza i tak dalej ja bym o wszystkim zapomniała i starała się żeby było jak wcześniej.Głupie zaufanie i głupia naiwność...Pomocy :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować