Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okrzyczałam tesciowa bo weszła bez pukania do naszego pokoju a ona

Polecane posty

Gość gość

A ona do mnie że to jej mieszanie i jak sie nie podoba to moge sie wynieśc. Uniosłam sie i oplułam ją to tylko się ironicznie usmiechnęła i powiedziala ze tak myslala, ze tylko nogi potrafie rozkladac i wyszla. Trzesie mnie jak o niej pomysle normalnie szkoda gadac

Gość gość
Miała racje. Kretynko, mieszkasz u niej w domu i oczekujesz, ze bedzie pukała jak wchodzi i moze jeszcze Ci z drogi schodziła? Pff zarób na swoje mieszkanie to będziesz mogła rządzić kto w nim przebywa. A póki co ciesz sie, ze przygarnęła Cie pod swój dach i musisz sie jej podporządkować. A nawiasem mówiąc to Twoj facet to c*** ze nie zapewnił Ci należytych warunków mieszkalnych tj -Ty Maż dzieci

Gość gość
No wiesz to że mieszka u teściowej to jeszcze nie znaczy że ma chodzić na paluszkach. Skoro u niej mieszkają to znaczy że się na to zgodziła i musi zdawać sobie sprawy z tego że nie jest już sama. Więc uważam że skoro wchodzi bez pukania to już przegięcie ponieważ każdy człowiek potrzebuje prywatności tym bardziej że to jest żona jej syna.

Gość gość
Ale zauważ co napisała wcześniej, oplula ja. Ten fakt juz świadczy o tym jaka osoba jest autorka. Ja, nigdy w życiu bym kogoś nie oplula- bez przesady. A dlaczego teściowa ma sie czuć jak lokator? Pf jest u siebie robi co chce

Gość gość
To że opluła to jest w ogóle inna sprawa tak może się zachować dzieciaczek który nie ma jeszcze ząbków i próbuje coś powiedzieć. Natomiast nie wiemy jaka jest sytuacja. Czy teściowa nie chętnie ich przejęła bo została postawiona pod ścianą? Czy może zgodziła się bez żadnych ale? Nie istotne to jest kto u kogo mieszka maniery zawsze muszą być to świadczy nie tylko o człowieku ale też w jaki sposób podchodzi do drugiego człowieka.

Gość gość
Pukanie do drzwi pokoju to minimum kultury - sama pukalam i pukam do drzwi syna czy corki (nastolatki) gdy sa zamkniete a ja chce wejsc. I czekam az powiedza "prosze" - bo respektuje ich prywatnosc nawet w "moim" domu. Jezeli baba (tesciowa) takich podstawowych zasad kultury nie przestrzega, to zasluguje tylko na chamskie traktowanie. "Gwalt niech sie g***tem odciska"

Gość gość
Wypierdalaj pod most a nie giry rozkładasz jaka trzeba być niedojda i przegrywam aby na kupie mieszkać

Gość gość
Provo a Wy sie podniecacie. Juz wisze jak ja oplula. Jakby tak zrobila naprawde to pewnie dostala w buzke i by sie skonczylo.

Gość gość
Prowo o bratowej już odfajkowane, teraz czas na prowo o teściowej :P Z tym, że ta dużo głupsza od tamtej.

Gość gość
Po tym opisie widać, że są siebie warte.

Gość gość
też uważam że to przegięcie żeby teściowa wchodziła bez pukania