Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja 0987

pianaa

Polecane posty

Gość kaja 0987

Witam mam mały problem i pytanie jeżeli ubitą piana zrobiła się gumowata to czy podczas stygniecia zrobi się krucha ponieważ ładnie urosła a w środku jest trochę gumowata pomóżcie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
będzie dalej gumowata zeby piana była sztywna i krucha jak beza to trzeba dosyc dlugo ją nie tyle piec co wysuszać w piekarniku, takie tam zapieczenie ciasta z pianą na 15-20min to tylko tyle ze jest,ze tą piane utrwali ale jej nie wysuszy bezy się suszy do kilku godzin

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×