Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy partner, mam już dosyć z nim SEXU

Polecane posty

Gość gość

Mój nowy partner od samego początku nie potrafi dojść. Seks z nim trwa bardzo długo co jest bardzo meczące. Czemu on tak ma?

Gość gość
Pewnie się stresuje :) może mu przejdzie :)

Gość gość
Bo cie widzi nago :)

Gość gość
Podniecam go tego jestem pewna, nie wiem co jest powodem

Gość gość
mój były też tak miał; przez 13 lat wspólnego życia nigdy nie osiągnął ze mną orgazmu. Tylko przez masturbację... oczywiście bzykaliśmy się, niemniej to trochę frustrujące jak Ty masz orgazm a Twój partner z Tobą nigdy :o

Gość gość
Powiem ze swojego doświadczenia. Dużo chla... a Ty o tym nawet mozesz nie wiedziec. ja tez duzo w siebie wlewam i jak jestem po tych 2-3 piwkach (nic po mnie nie widac ze jestem po spozyciu, w koncu 14 lat nalogu) to mogę jepać i jepać i laska ma kilka orgazmow a ja nic. A jak zrobie sobie odwyk 1-2 tyg od alko i się do niej dorwe to zlewam się 4-5 razy w nocy ;-)

Gość gość
Nie no to ten mój ostatecznie ma orgazm ale to trwa wieki i jest to meczące. Nie chcę takiego długiego seksu, to jest niefajne.

Gość gość
taa nie fajne, ale jak facet sie spuści po minucie to tez jestescie nie zadowolone i wtedy marzycie o dluuuugim seksie a jak to macie to też źle, jebanym babom nigdy nie dogodzisz

Gość gość
Nie jest fajnie jak facet spuszcza się po minucie, ale wierz mi że jak seks trwa pół godziny to masz już i sucho i czujesz się zmęczona i masz go dość. Jednen i drugi przypadek jest anomalią

Gość gość
taki seks jest dla kobiety męczący