Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mysle czy usunac ciaze

Polecane posty

Gość gość

Jestem mloda i nie wiem co zrobic. Bylam z moim chlopakiem rok i zaszlam w ciaze. Cieszylam sie z tego bardzo ale do pewnego momentu. Facet okazal sie oszustem bylam z nim rok a okazalo sie ze ma 10 lat zone i 2 dzieci i nawet nie jest ta osoba za ktora sie podawal. Nie wiem co teraz zrobic jestem z tym calkiem sama. Nie chce zabic dzidziusia bo jestem w 12 tyg ale boje sie ze nie poradze sobie. Moj tata tez mowi ze nie dam rady i zawsze juz bede sama bo nie znajde mezczyzny ktory wezmie obce dziecko.

Gość gość
Nie zabijaj, bedziesz zalowala do konca zycia. Dasz sobie radę, ojca dziecka pociagnij do odpowiedzialnosci, niech placi alimenty. Nie jest prawda ze nikigo nie znajdziesz. Nie wierz w takie bzdury.

Gość gość
Goowno prawda, masz choojowego ojca, jest taki sam jak ten fagas ktory cie zaplodnil. Jestem zywym przykladem tego ze sa normalni faceci ktorzy moga pokochac kobiete - samotna matke. Zreszta to nie te czasy ze samotna matka to byla rzadkosc, teraz duzo ludzi po nieudanych malzenstwach, zarowno kobiet jak i mezczyzn. Nikt nie jest bez skazy. Piszesz, ze jrstes mloda? Nieletnia czy co? Zadziwia mnie czasem podejscie ludzi, wolą zabić niz urodzic i oddac, wiesz ile par pragnie adopcji malego dziecka? To jest maly czlowiek, niewazne ze ty go nie widzisz, on tam jest juz. Druga sprawa, przeciez i tak go podasz o ustalenie ojcostwa i alimenty. Zastanow sie porzadnie nad tym...

Gość gość
Usunąć łatwo, ale będziesz z tym żyła do końca życia. Poradzisz sobie, to jest trudne, ale nie aż tak!

Gość gość
Ojciec dziecka musi płacić alimenty na dziecko, na początek udaj się w odpowiednie miejsca i postaraj o zasiłek, istnieją też domy samotnej matki(opcja gdybyś nie dogadala się z ojcem), z każdym dniem będzie lepiej i wszystko się ułoży, a faceta znajdziesz na pewno, bo będziesz szczęśliwą i spełnioną kobietą z małżeństwem u boku teraz mnóstwo osób się rozstaje, rozwodzi i później zakłada nową rodzinę , a dziecko w niczym nie przeszkadza :)

Gość gość
*maleństwem u boku

Gość gość
www.mediklinik.sk polecam !!! ja usuwalam w 5 tygodniu, jestem juz po 1 miesiaczce, czuje sie super, polecam naprawde :)

Gość gość
Dla mnie sprawa jest prosta - nie chcesz, nie usuwaj. Nie ty jedna masz taką sytuację, podasz fagasa o alimenty, przynajmniej żona się dowie z jakim chujem dzieli łóżko. Dasz sobie radę.

Gość gość
Mam 21 lat. Dzisiaj soe widzialam z jego zona i z nim. Posadzil mnie o to ze nie wie czy to jego dziecko a zona zeobila ze mnie dziwke ze moglam kogos innego naciagnac. Nawet nie ma jaj zeby sie przyznac. Powiedzial tylko mojemu tacie ze tak sie zaplatal w swoje klamstwa ze nie wiedzial jak wybrnac. Chce czekac do urodzenia dziecka zeby ustalic ojcostwo a teraz mam sobie sama radzic. Jestem bez pracy i wlasnie skonczylam szkole nawet w ciazy w moim zawodzie mnie nie przyjma do pracy. Wiem ze moge udac sie do sadu o ojcostwo przed urodzeniem dziecka.