Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia3001

Jak go zdobyć?

Polecane posty

Witam...potrzebuję Waszych opinii i porad na temat pewnego faceta. Poznaliśmy się 3lata temu. Niestety on na stałe zamieszkuje za granicą i przyjeżdża na wakacje,święta,ferię. Poznaliśmy się na pewnej imprezie masowej. Podszedł mówiąc,że zakochał się w moich oczach itp poprosił o numer telefon na następny dzień napisał jedną wiadomość po czym cisza. Kolejny raz spotkaliśmy się przypadkiem w restauracji wtedy już uległa m i pierwszy raz się pocalowalismy. Niestety nazajutrz wyjechał. Spotkaliśmy się ponownie po pół roku przerwy. Nie rozmawialiśmy,ale dzień po tym napisał do mnie wiadomość,że wyjeżdża za dwa dni i chce się ze mną spotkać nie odpisalam. Niestety kolejna jego wiadomosc sprawila,ze spotkalismy sie u niego i przespalismy sie ze sobą. Bylo wspaniale. Niestety od tego momentu sie nie kontaktujemy mimo tego,ze oboje mowilismy,ze przed jego wyjazdem sie spotkamy. Od wielu wspólnych znajomych slyszalam,ze czesto o mnie mowi. Nie raz mijalismy sie gdzies przypadkiem i widze jego spojrzenie mowiace mi,ze podobam mu sie. Czuje patrzac na niego,ze sie zakochałam....i to od pierwszego spotkania,jego slow. Dlatego potrzebuje porady co robic jak go uwieść ponownie poki mam szanse. ..poki tu jest.

Gość gość
Zauważyłam, że facetom najbardziej odbija na punkcie kobiet, których nie mogą zdobyć, a które w jakiś sposób swoją energią czy zachowaniem cały czas ich przyciągają. W praktyce oznacza to, że powinnaś wyglądać pięknie, być w jego obecności zawsze radosną, pozytywnie nastawioną, tak jakbyś żyła chwilą i niczego nie oczekiwała. Uwodź spojrzeniem, jakimś lekkim musnięciem po ręku w swobodnej gestykulacji kiedy np coś mu tłumaczysz z rozbawieniem. Prowokuj sama i nie dawaj wszystkiego od razu, nie powinnaś dopuścić żeby miał świadomość, że ci zależy, bo wtedy będzie miał kontrolę. Nawet jeśli wyjedzie, to zostaw go z uczuciem niedosytu tak, żeby pisał, dzwonił i chciał się spotkać ponownie.

Pewnie masz racje,lecz moim błędem jest to,że widząc go musze napisać do niego pod wpływem emocji czego zawsze zaluje ale nie umiem sie powstrzymac. Oczywiscie kiedyś mowilam mu jak nie lubię lekceważenie i ze ja niestety ja juz tak mam,ze jak mnie cos zdenerwuje to od razu musze to napisac itp,a także tlumaczylam ze od milczenia wole slowo spier ...bo ono nie pozostawia przynajmniej nadziei...dziękuję bardzo za odpowiedź :)

Gość gość
Widać twoja ci/pka mu nie odpowiada

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jak go zdobyc, i czy warto napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Kobiety popełniają jeden poważny błąd! Trzeba powiedzieć facetowi że chce się z nim być i odpowie tak lub nie! Pytajcie prosto z mostu!!!

Gość gość
To jest letnia znajomość, nie ma żadnej więzi, nic zobowiązującego. Gdyby tak było rozmawialibyście codziennie, skype, smsy, szukalibyście kontaktu do siebie a tu sporadycznie spotkanie.

Gość gość
ok, ale jak doprowadzić do tego, żeby ta znajomość nie była taka letnia?

Właśnie to samo miałam napisać "jak doprowadzić do tego,żeby ta znajomość nie była taka letnie" niektórzy umieją czytać ze zrozumieniem.

podejdz i zwyczajnie pogadaj. wczesniej potrafil na tyle do ciebie on podejsc bys poszla z nim do lozka, a teraz tylko sie mijacie????