Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co będzie dalej z tym światem?

Polecane posty

Gość gość

Tylko bez ogólników i prymitywnych wulgaryzmów proszę was grzecznie. Wiadomo że światem rządzą właściciele min. banku Goldman Sachs... U Niemców komuś bardzo zależy na tym, żeby nie walczyć z terroryzmem... Francja przelewa na konta Isis miliony euro by, terroryści dali jej spokój w czasie mistrzostw, oczywiście godzą się by poszczególni członkowie tej organizacji terrorystycznej, dorobili sobie na waciki w szeregach ochrony-co dziś budzi kontrowersje. Wiadomo że oficjalnie najbardziej palącym problemem ziemi jest przeludnienie. Gra się toczy o pieniądze. Pytanie kto komu, za co i czy nie powinniśmy ich zbojkotować wszystkich? Makrela -to od niej wszystko się zaczęło-kto jej zapłacił?

Gość gość
Prześladowania Niemców którzy są przeciwni islamizacji-ma już miejsce u naszych zachodnich sąsiadów. Wiemy jak w przeciągu miesiąca uporać się z terroryzmem-ale władze zachodu nie chcą tego zrobić. Kto komu i dlaczego? Kto z Was wie?

Gość gość
Makrela, Tusk ...to ludzie na usługach prawdziwych władców tego świata, robią kariery polityczne a kiedy skończą pójdą do Goldman Sachs a potem znów wrócą i tak się kręci świat odkąd tylko sięgnąć pamięcią!

Gość gość
Trzeba połączyć wszystkie fakty trapiące ten świat żeby zrozumieć dokąd to zmierza.

Gość gość
Świat już nie potrzebuje człowieka. Sztuczna inteligencja już została stworzona. Android potrafi się już uczyć i wykorzystywać zdobytą wiedzę. Po co człowiek?

Gość gość
Francja przelewa na konta Isis miliony euro by, terroryści dali jej spokój w czasie mistrzostw, xx zarzuc jakis art. o tym

Gość gość
22:01 Nie ma o tym artykułu. A może ktoś już o tym napisał? -W każdym razie nie oficjalnie. Finansjera opowiada sobie o tym incydencie przy kielichu. -A można wiedzieć dlaczego interesują cię oficjalne fakty?

Gość gość
Na sporcie wciąż jeszcze się zarabia-stąd ta arytmetyka że nie opłaca się nie dać i nie zyskać by zarabiać na nim w dalszym ciągu.

Gość gość
Ale już sama logika szwankuje jeśli komuś się wydaje że terroryści mogą sterroryzować każdą imprezę ale, nie mogą jakiegoś większego przedsięwzięcia. Ktoś tutaj lubi myśleć logicznie?

Gość gość
Autorze tematu, poczytaj na str.: ostrzezenie.net To są proroctwa, które sie sprawdzają właśnie na naszych oczach.

Gość gość
22:19 Chyba masz mnie za skończoną idiotkę? Czytałaś/łeś każdy post który napisałam? Przecież jak byk ci tłumaczę ciemny czytelniku że ktoś sobie tym wszystkim kręci od tak dawna jak sięga ludzka pamięć a ty mi tutaj z proroctwami wyjeżdżasz? Takie proroctwa snuli ludzie najbardziej pozbawieni Boga w sercu! Bo to ich własne wizje. Tak długo człowieczku jak można cię kupić-proroctwa dla ciebie ! A kiedy się nie sprzedasz to cie zabiją! Proroctwa-no proszę cię-nie trzeba być prorokiem! Widzę że tutaj z nikim nie pogadam. Widzicie tylko to czego nie ma. Jesteście jak ciemnogród.

Gość gość
Rodzina rothchildow, zapomniales/as autorze dodac. Spotkania grupy bildenberg. Tak, jest machina, i tak jest plan odgorny na zmniejszenie populacji, na zwiekszenie kontroli nad ludem, dla nich plebsem. Ta islamizacja europy nie jest przypadkiem, tylko skutecznie wdrazanym planem. Zauwaz ze wladza jedno, a ludnosc drugie, widac ze wladza UE nie dba o swoich europejczykow, widac to na gole oko, przeciez ludnosc boi sie i nie chce radykalizacji islamskiej, ale tego w mediach juz nie pokaza. Sianie propagandy i tyle.

Gość gość
Niczego nie zapomniałam. To że nie wymieniam nazwisk to tylko dlatego że jest kilka takich rodzin i nie wiem która bardziej rządzi-ale wspominam o największym inwestycyjnym banku świata w którym pracę znajdują oficjalni władcy tego świata -są jak ci ochroniarze na euro Nieoficjalni władcy dają im najlepiej płatną fuchę w swojej największej firmie. Dostają prestiż i dostatnie życie. W zamian oczekuje się od nich lojalności ... Wszystko działa jak w zegarku Najgłupsi jak zwykle są zwykli ludzie dający się manipulować.

Gość ahmed abradżuruh
Wreszcie w Berlinie. Rano poszedłem po zasiłek od naszej szefowej Merkel. W kolejce spotkałem się z innymi żołnierzami z mojej jednostki ISIS. Mówią, że UE będzie teraz od nas wymagała, aby podczas organizacji wszelkich zamachów terrorystycznych podawać do wiadomości, że zamachy te były finansowane ze środków UE, bo w końcu to ona nas tu sprowadziła i to ona nam płaci. Materiały wybuchowe też kupujemy za pieniądze od Merkel, więc trudno się z nią nie zgodzić. No trudno, pracodawca płaci, pracodawca wymaga. Poza tym Ahmed i Ahmed znaleźli już sobie dodatkową pracę. Jeden handluje narkotykami a drugi z ekipą okrada niemieckie mieszkania. Z tymi mieszkaniami to jest problem. Gdzie się nie włamie, to albo kolega z jednostki, albo inny działacz z ISIS. Mama Merkel wysiedliła większość Niemców i teraz ciężko znaleźć mieszkanie białego Niemca do obrobienia. Ciężki kawałek kebaba… Dla odmiany Ahmed ma kłopoty z mieszkaniem. Miał dostać na własność dom z basenem a dostał mieszkanie. Mama Merkel tłumaczy, że dostanie dom, ale musi najpierw wprowadzić przepisy o dokwaterowywaniu Europejczykom naszych braci z ISIS. Wtedy właściciele sami się wyprowadzą i dom będzie jego. Ach, nie ma lekko. Po południu wybraliśmy się na zakupy do Lidla. Jak zwykle weszliśmy w trzydziestu chłopa, zrobiliśmy zakupy i wyszliśmy. Najdalej za dwa miesiące, jak sklep wyremontują, wpadniemy znowu. Może nawet kasjerki i ochroniarz już wyjdą ze szpitala? Wyobraźcie sobie, że oni chcieli, żebyśmy płacili za zakupy! My! Goście mamy Merkel! Drugi raz nie zapytają. Dla pewności Ahmed obciął jednej z kasjerek język. Ale było śmiechu! Teraz język niemiecki ma już w kieszeni. Nawet mi się szkoda zrobiło, bo fajna blondynka była. Prawie jak moja Meeećka. Miałem wrócić po zamknięciu sklepu i ją ubogacić ze dwa razy, a tak zabrali ją do szpitala. No trudno. Wieczorem z chłopakami idziemy jak zwykle na polowanie na Niemki. Policjantka liczy się za dwie sztuki. Brzydkie są okrutnie, ale po zmroku, jak zamknę oczy, to sobie wyobrażam, że to moja Meeećka i jakoś mi idzie. Jutro z Turcji ma przylecieć samolotem mój kumpel Ahmed i jego brat Ahmed z małym Ahmedem. A wcześniej tak się nie dało? Ja to musiałem taksówką się tłuc przez pół Europy! Teraz jednak ma być jeszcze lepiej. Mama Merkel mówi, że będzie wysyłać czartery do dowolnie wskazanego kraju a Afryce, bo do Turcji się dowlec to też się trzeba namęczyć. Dobrze chociaż, że ten ich immam w białym kombinezonie nogi nam myje. To spora ulga po takiej tułaczce. Ahmed mówi, że jak przyjdzie czas, to żeby mu głowy nie obcinać, tylko dalej pozwolić mu nam nogi myć. No zobaczymy. Dzięki mamie Merkel idzie lepsze. Europa jest już nasza. Allah Akbar!

Gość gość
bo społeczenstwa panstw zachodnich powinny sie k****a obudziccccc wreszcie. ile ich jeszcze musza rozkwasic by te ci.py sie obudzily i - zrobily rewolucje - zjednoczyc sie w celu dokonania przewrotów majacych na celu obalenie milosciwie panujacych Makreli i Hollande'a. potem jak nie poskutkuje to w********lac z ta cala UE. trzeba sie ratowac na wszystkie mozliwe sposoby, ale czy spoleczenstwa z wypranymi mozgami maja na tyle refleksji i odwagi by to uczynic. czy historia Imperium Rzymskiego niczego tych debili zapatrzonych fb, instagrama nie nauczyła? nic z tego nie bedzie jak ludzie ryzykuja zyciem dla zalapania pokemonow... niedlugo sami staniemy sie pokemonami do wyrzniecia przez muzulmanow.

Gość gość
Ludzie juz sa niewolnikami systemu, wiec marne szanse zeby narody wyszly na ulice. Najbardziej jednak przeraza mnie ta slepota ludzka, ci zwolennicy multi kulti, jakby byli zahipnotyzowani, to straszne ale ludzie ktorzy mnie otaczaja, albo uwazaja mnie za rasistke i podla osobe, albo nie chca poruszac tematu bo jest nudny, bo przesadzam, bo ich to bezposrednio nie dotyczy. Dlatego podziwiam barona pancernego ktory co rusz porusza takie tematy, ale ludzie po nim jezdza strasznie, normalnie jakby byl gorszy niz ci mordercy co w afryce ucinaha glowy chrzescijanom albo morduja katolikow tu w europie. Co musi sie jeszcze wydarzyc zeby ludzkosc sie ocknela...?

Gość gość
Ludzie juz sa niewolnikami systemu, wiec marne szanse zeby narody wyszly na ulice. Najbardziej jednak przeraza mnie ta slepota ludzka, ci zwolennicy multi kulti, jakby byli zahipnotyzowani, to straszne ale ludzie ktorzy mnie otaczaja, albo uwazaja mnie za rasistke i podla osobe, albo nie chca poruszac tematu bo jest nudny, bo przesadzam, bo ich to bezposrednio nie dotyczy. Dlatego podziwiam barona pancernego ktory co rusz porusza takie tematy, ale ludzie po nim jezdza strasznie, normalnie jakby byl gorszy niz ci mordercy co w afryce ucinaha glowy chrzescijanom albo morduja katolikow tu w europie. Co musi sie jeszcze wydarzyc zeby ludzkosc sie ocknela...?

Gość gość
baron akurat w tym temacie dobrze pisze. multi kulti - tak dla wyznawców konfucjonizmu krishny i innych, a nie ******ych islamistów. tak dla religii pokoju, nie dla religii zniszczen.

Gość gość
Co będzie dalej z tym światem? - ano wojna bedzie pewno bo jankesom sie kasa konczy, kumacie? lol 🖐️

Gość gość
Teorie spiskowe. To jest to, czym większość społeczeństwa się żywi. "Niby coś wie- ale nie ma konkretnych dowodów." " Niby coś tam świta ale nie do końca wiadomo co". " Czyta brukowce i myśli że czyta 100% fakty". Przeludnienie to następna fikcja. No ludzie! Dajcie spokuj teoriom spiskowym. To jest tak jak z żywnością; wszystko jest złe a później okazuje się że jednak nie wszystko. Jak każda dziedzina nauki, trzeba spędzić wiele czasu. Baaardzo wiele żeby wiedzieć co się dzieje. Nie jestem wyrocznią ale mam czas żeby czytać i sprawdzać i powiem tyle że, nie macie racji. Faktem jest i było że kilka osób zarządzającym bankami ma duże wpływy ale nie tylko. To my, ludzie, jako całe społeczeństwo mamy wpływ na korporacje i ich prawami, ale żeby to zrozumieć i zbijkotować wymaga zrozumienia na czym to polega. Większość ludzi nie ogarnia jak działają podstawowe bankowe finanse a co dopiero mówiąc o polityce?! Szerzycie domysłowe plotki i takie same wypowiedzi.

Gość gość
ahmed abradżuruh wczoraj x hahaha...dobre,ale sie usmialam :D

Gość gość
00:53 masakra! ale jakże prawdziwa :-(

Gość gość
Decyzja merkelowny sie nie spodobala innym krajom ze zaprosila nie rozmawiajac z innymi narodami europy. Szantaz jest oficjalny kierowany europejczykom jesli nie przyjma uchodzcow czy islamistow. Europa jest nasza i powinnismy wychodzic na ulice i w********ac rzadzacych z posad. Wziasc sie za swoj kraj.

Gość gość
00:48 Dokładnie i ja autorka tego topiku, właśnie to staram się ludziom przekazać... Bojkotowanie to moja religia ale zdaję sobie sprawę że sama niczego nie zdziałam. Osłabianie silniejszych to dla mnie przede wszystkim robienie wszystkiego odwrotnie niż Reuters radzi-sprawdzalność trafnych decyzji 100% więc to działa;) Jeśli więc mówią nam że walczą z terroryzmem to znaczy to że nie tylko z nim nie walczą ale też go finansują. Jeśli mówią że deflacja znaczy że inflacja -tyle że ukryją to przed nami jak zwykle próbując zrobić z nas idiotów-tak jak to miało miejsce jakiś czas temu, kiedy kluczowi producenci zmniejszyli koszty produkcji pozbawiając swe produkty połowy gramatury a następnie obniżyli ceny-w tv krzyczeli : ,,ceny lecą w dół deflacja" W zasadzie łatwo się połapać w tym wszystkim, wystarczy użyć szarych komórek-najlepiej codziennie i bez przerwy.

Gość gość
czytajcie portal wolne media zamiast tych kłamliwych onetów i interi

Gość gość
Wiecie że przez kilka lat grałam na rynku walutowym robiąc wszystko odwrotnie niż reszta i słuchając osób decyzyjnych ale na odwrót-czyli jeśli sugerowali kupno to sprzedawałam. Szło jak po szkle. Ale na tym szkle jest zbyt wiele rys. Na tym szkle nikt się za nami nie wstawi jeśli zostaniemy poszkodowani. Żaden KNF nie pomoże a narobi problemów jeśli zostaniemy poszkodowani. Tak więc im więcej takich świadomych graczy tym większa pokusa brokera który jest zwyczajnym skurwy/synem za którym murem stanie KNF Tak więc banki , brokerów omijamy łukiem szerokim! I to jest najwłaściwszy bojkot. Nawet jako wydawca nie promuję tego gó/wna to nie ma sensu i tak nie zapłacą! Bezczelni oszuści -tyle na ich temat.

Gość gość
też grałam i nadal grywam na forexie ! i robiłam dokładnie tak jak ty ,może ze dwa razy przez 5 lat popłynęłam ,ale ogólnie jestem na duzym plusie ,te wszystkie płatne publikacje ,te poradniki ,heh ,stworzonr by ogołocic graczy z kasy

Gość gość
Karty, chwilówki, ubezpieczenia, -takich rzeczy się nie promuje! Na tym nie zarobisz! 2lata temu sprzedałam dla pewnego banku kilkanaście kredytów i do tej pory nie zapłacili ani groszówki! Najlepiej promować małych biednych nieznanych -takim zależy, zapłacą! Cwaniaków liczących na cudzą naiwność -olewamy zimnym moczem! Tyle jeśli o wydawców chodzi.