Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyza762

Niekształtna twarz

Polecane posty

Gość Pyza762

Witam, mam pewien problem otóż mam straszna twarz. Mam ogromne policzki i jak sie uśmiecham jestem jak jakiś balon... Owszem mam duże oczy, pełne usta i dość zgrabny nos ale podczas uśmiechu tego w ogole nie widac... W dodatku kiedy sie uśmiecham z jednej strony podnoszę bardziej usta i mam jakby krzywy uśmiech nie wiem co z tym zrobić... Czuje sie zle z moja twarzą, głownie przez zdjęcia, na których zawsze zle wychodzę no chyba ze robie sobie je sama... W lustrze jest dobrze ale te zdjęcia mnie wprowadzają w coraz większa depresje ;p wiec pytania: co zrobić z krzywym uśmiechem, jak wyszczuplić twarz i czy zdjęcia oddają rzeczywistość? Dodam ze mam 16 lat

Gość gość
Pij mleko! :classic_cool:

Gość gość
Up

Gość gość
Z wiekiem zeszczuplejesz na twarzy też miałem taką pucowata morde z wiekiem mi to zeszlo mniej więcej 21/22 lata już miałem szczupła i dużo przystojniejsza twarz a wcale nie schudlem czy coś. Samo się tak zrobiło.

Gość gość
Zdjęcia zależy od aparatu czasami mogą bardzo kogoś powykrzywiac itp ja nie wierze zdjęciom przynajmniej w tym beznadziejnym aparacie w telefonie co mam.

Gość gość
Czyli kształt twarzy moze sie jeszcze zmienić? Mam ten sam problem tylko ze 15 lat...

Gość gość
Oczywiście mi się bardzo zmienil i to z nieciekawego na fajny ;)

Gość gość
Ja mam morde od dziecka wielka i taka pozostała

Gość Elaalalallala
Tez tak mialam jak bylam w Twoim wieku. Te pelne policzki to taki urok mlododsci ;). Az spojrzalam na swoje stare zdjecia ;) i widze ze tak po 20 roku zycia twarz mi sie "wyszczuplila ". Teraz mam 45 i "policzkow" dalej nie mam i juz nie wroca raczej. A ze zdjeciami dobrze Ci ktos napisal- czasem przeklamuja albo jestes poprostu niefotogeniczna- zdaza sie. Lepsze to niz na zdjeciach laska a w realu pasztet ;) ( sorry ale niektore osoby tak maja)