Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość

Polecane posty

Gość gość

Szukać czy sama się znajdzie? Jak było z wami? Szukaliscie w internecie czy pojawiła się w życiu, nieoczekiwanie ta jedyna/y?

Gość gość
Czekasz na tę jedyną ? hmmm...

Jesli moge powiedziec, ze wredny malpiszon z tego forum, to moja milosc, to to byl przypadek :). Widzialem jej posta raz, pierwszy raz jak ja zobaczylem, to tak jakbym widzial siebie, a to nie bylem ja i malpka ponoc dziewczyna. Od razu chcialem zaczac z nia konwersacje. Ogolnie to mysle, ze ex Paulinki zostawil ja przeze mnie i ze ogolnie wszystko przeze mnie. Paulinka sie zakochala, a ja w niej :)

Gość gość
Nie wiem czy szukam mam zranione serce

Gość gość
Prawiczy Schizofrenik dziś Yooung tuuurks be free tonight! Tiiime is on yoour side! xx o no prosze, kto by pomyslal ze to znasz

Gość gość
Prawiczy Schizofrenik dziś Jesli moge powiedziec, ze wredny malpiszon z tego forum, to moja milosc, to to byl przypadek usmiech.gif . Widzialem jej posta raz, pierwszy raz jak ja zobaczylem, to tak jakbym widzial siebie, a to nie bylem ja x Przeżyłam coś podobnego, tylko w realu i do dzisiaj nie mogę uporać się z tym.

Gość gość
azorze jesli nic ode mnie nie chcesz to przestan burzyc moj spokoj i sie odpierdol. ołki?

Gość gość
A azor to kto?

Gość gość
twoje g,wno

Gość gość
gość dziś twoje g,wno/ nawet takie słowa wypowiedziane przez niego, są jak mód na uszy:D i piszę to całkiem poważnie.