Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona Strzelec

Polecane posty

Gość gość

ja Panna. Czy to ma szanse? :)

Gość gość
Kobieta strzelec - taka, jaką znam to najgorsza osoba, jaką spotkałam w życiu: dumna, zarozumiała, zazdrosna, zawistna, plotkara, podła żmija... do poziomu ją sprowadzają tylko niepowodzenia

Gość gość Wodniczek
Chłopie powiem Ci krótko : UCKIEKAJ !!! :)

Gość gość
Pani Strzelec Pan Panna "Trudno znaleźć jakieś ważniejsze podobieństwa w charakterach Mężczyzny-Panna i Kobiety-Strzelec, ale mimo to, a może właśnie dlatego, zazwyczaj udaje im się stworzyć wyjątkową relację. Różni ich na pozór wszystko, a przede wszystkim to, co najbardziej rzuca się w oczy, czyli temperament. Mężczyzna-Panna jest bardzo spokojny, opanowany i w każdej sytuacji potrafi zachować zdrowy rozsadek, zaś Kobieta-Strzelec jest ogromnie żywiołowa i poddaje się swym burzliwym nastrojom. On jednak umie dostosować się do każdej sytuacji, zatem jest w stanie poddać się wszystkim jej zachciankom i pozwoli dyktować jej warunki związku, tym bardziej, jeśli naprawdę będzie mu na niej zależało. Ona zarazi go swoim niesłabnącym optymizmem, który z pewnością bardzo mu się przyda nawet na co dzień, więc ostatecznie wiele się od siebie nauczą, tak że po paru wspólnie przeżytych latach wcale nie będą już od siebie tak bardzo różni, a wręcz staną się dość mocno do siebie podobni, więc będzie im się doskonale ze sobą żyło, w niemal idealnej symbiozie."

Gość gość
Jestem Strzelec a pan Panna bardzo mnie skrzywdził. Zabawił się i rzucił jak niepotrzebną zabawkę...:( Chciałabym go spotkać i wykrzyczeć co o nim sądzę, jak bardzo go kochałam i jak bardzo go teraz nienawidzę.

Gość gość
nigdy nie nalezy rzucac kobiete :)

Gość gość
Ani zostawiać bez opieki...

Gość gość Wodniczek
Pani Strzelec to Strasznie Niedobra Baba jest :)

Gość gość
ale ponoc bardzo sexi? :)

Gość gość Wodniczek
sexi ? jej mowa ciała... jej wyraz oczu...