Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupno mieszkania

Polecane posty

Gość gość

witam, w jakich miastach najlepiej kupować mieszkanie? wracam za jakis czas do polski i sie zastanawiam, gdzie sie osiedlic.

Gość gość
W Namysłowie.

Gość gość
Polecam do zamieszkania Gdańsk, nie ma nic lepszego jak mieszkać nad morzem. Co do mieszkania to może www.interroyal.pl będzie mogł ci pomoc, cieszą się dobrymi opiniami na rynku w kwestiach nieruchomości.

Gość gość
Ja mieszkam w Toruniu i polecam to miasto, jest przecudowne Jak szukasz mieszkania do kupna to śmiało odezwij się do www.milenium.nieruchomosci.pl , to świetne biuro nieruchomości.

Świetnym sposobem sprawdzenia gdzie kupić dobre mieszkanie jest przegląd portali z nieruchomościami. Takim internetowym biurem ogłoszeń nieruchomości jest http://www.odwlasciciela.pl gdzie jest mnóstwo dobrych ofert. Zerknij.

Gość gość
Ja również polecam Gdańsk, albo ogólnie Trójmiasto. Sami mieszkamy na Osiedlu 2 Potoki w Gdańsku i jest tu jeszcze kilka mieszkań na sprzedaż, może się rozglądnij? Deweloperem jest Polnord

Gość RepublikaWnętrz
Dzień dobry, Wrocław jest pięknym miastem. Polecamy zakup mieszkania Republiki Wnętrz. Posiadamy osiedle dla miłośników natury na Swojczycach - Osiedle Przystań, oraz osiedle z bardzo dobrym dojazdem do centrum - Cafe Południe.

Gość gość
A o jakim mieście myślisz? Jest sporo deweloperów, którzy mają inwestycje rozsiane w różnych regionach kraju a jakość mieszkań jest bardzo podobna. Na przykład Polnord ma w Łodzi, Olsztynie, Warszawie, Trójmieście. Gdzie wolisz :)

Gość gość
A co myślicie jednak o Wrocku? Planuje kupić ta mieszkanie, macie jakies podpowiedzi co do okolic, jeszcze studiuje dlatego liczy sie dla mnie bliskosc do centrum

Gość RepublikaWnętrz
Polecamy inwestycje dewelopera Republika Wnętrz. Chętnie pomożemy Państwu w wyborze mieszkania. Posiadamy dwie inwestycje, na Krzykach oraz Swojczycach. Oby dwie charakteryzują się bardzo dobrym przystosowaniem do potrzeb mieszkańców. Duża ilość zieleni oraz bardzo dobry dojazd do centrum to dwie z wielu zalet naszych inwestycji. Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie www.republikawnetrz.pl .

Gość Syllwia_fikk
Jeśli chodzi o Trójmiasto to ja znalazłam fajne mieszkanie na osiedlu Brama Sopocka. Okolica super, ma powstać w przyszłym roku nowy przystanek PKMki w pobliżu, więc dla mnie super. Mieszkanie odbieram w pierwszym kwartale 2017 roku, wybrałam dwupokojowe z ogródkiem. I już doczekać się nie mogę przeprowadzki i to czekanie najtrudniejsze...

Gość gość
@republikawnetrz czy z osiedla Krzyki jest dobry dojazd do centrum?

Gość RepublikaWnętrz
Osiedle Cafe Południe znajduje się na Krzykach. Charakteryzuje je świetna lokalizacja. Bardzo dobry dojazd do centrum oraz okolica pełna zieleni. Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie http://republikawnetrz.pl/. Zapraszamy

Gość aSunsin
Nie bardzo rozumiem podejście do tematu czy warto? jeśli ktoś chce mieć własne mieszkanie to pewnie, że warto je kupic, tym bardziej, że obecnie trzymanie pieniędzy na lokatach nie bardzo ma sens. Sami przyglądamy się w Łodzi Apartamentom Zdrowie - https://web.facebook.com/Apartamenty-Zdrowie-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-465743556897444/?_rdc=1&_rdr mieszkania dwupoziomowe w genialnej okolicy, kwestia czy uda się załapać bo zainteresowanie jest duże, a my jeszcze nie mamy kredytu.

Gość gość
to wezcie kredyt w prowidencie, komornik to bedzie wasz gosc codzienny

Gość GABI 321
Najlepiej wybrać lokalizację, która się podoba. Ja zdecydowałam się na Łódź ze względu na dobrą lokalizację miasta i ceny. Kupiłam mieszkanie na osiedlu Rąbieńska http://www.osiedlerabienska.pl/mieszkania/ Budynki zostały tak zaprojektowane że nawet za 10 lat będą się podobać co ułatwi sprzedaż jak będę chciała się przeprowadzić do innego miasta. Moim zdaniem na cenie też zyskam bo okolica się bardzo dobrze rozwija. Potraktowałam zakup mieszkania jako inwestycję i to chyba najlepszy sposób :)