Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić z p*****lniętym teściem?

Polecane posty

Gość gość

Co zrobić z p*****lniętym teściem?

Gość gość
o s**t, wywaliło cały tekst :(

Gość gość
Będzie mocno w skrócie. Czy jest jakaś prawna możliwość żeby dziadek nie wpieprzał się w wychowanie wnuka? Syn z synową mieszkają wspólnie z jej rodzicami i teść właśnie wyrzucił mojego syna z domu przy czym zarządził że ma on płacić alimenty w określonej kwocie i widywać własne dziecko 2 razy w miesiącu. Zwariował ?

Gość gość
Co? Nie ma nikt rodziców wchrzaniających się w wychowywanie wnuków?

Gość gość
Czyli rozumiem, ze to tesc twojego syna? A mogl go wyrzucic, syn nie mial tam meldunku? A co zrobila twoja synowa? Nie bronila meza? Nie poszla za nim? Druga sprawa, to sad moze zdecydoeac o wizytavh i czestotliwosci wizyt a nie tesc syna. Raczej prowo.

Gość gość
zdradzę co ma na celu to prowo mianowicie macie zacząć jechać po "autorce" mamusi swojego synka. A jako, że na kafe temat teściowych, matek facetów jest chwytliwy to... może się udać

Gość gość
To nie żadne prowo tylko sytuacja bezpośrednio wzięta z życia. Nie chodzi o to że wyrzucił mojego syna ze swojego domu bo miał prawo i tak się ciężko dogadywali przez te 2 lata, ale do tej pory najważnieszy był interes dziecka i nagle staremu od/je/ba/ło. Ja mam dosyć szokujące poglądy jak na teściową bo organicznie nie znoszę się wpieprzać w życie młodych ludzi, są już dorośli mają dziecko i swoje życie, nie mnie tu decydować o czymkolwiek. Ale u tamtych teściów jest inaczej, to tradycjonaliści, konserwatyści i gorliwi katolicy. Synowa sie buntuje ale póki co jest na garnuszku rodziców bo nie pracuje, jeszcze się uczy i rodzice jej to finansują. Jest konflikt ponieważ moja rodzina nie jest katolicka i tamtym to przeszkadza. Teść sądził że przez te 2 lata uda mu się zmienić mojego syna z antychrysta na kogoś swojego pokroju, ale syn ma swoje przekonania, synowej to nie przeszkadza, kocha go takiego jaki jest. Ale staremu palma odbija i chce się pozbyć zięcia i jednocześnie pozbawić dziecka ojca. I tutaj już nie będę siedziec z założonymi rękami bo mnie szlag trafia.