Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czerwona szminka

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czasem maluje usta na czerwono. Za kazdym razem slysze od matki, ze tak maluja sie tylko delikatnie ujmujac prostytutki, albo aktorki na przwdstawieniach teatralnych, i ze mlodej dziewczynie nie wypada sie tak malowac. Czy to z nia jest cos nie tak, czy ze mna? Ciagle twierdzi, ze ludzie na ulicy mnie obgaduja, ze mocno sie maluje, ale nie chce powiedziec, kto dok艂adnie tak mowil. Mam juz dosc. Owszem, lubie mocny makija偶, zwlaszcza oczu, ale usta i tak maluje rzadko. Czerwien tylko dla panienek lekkich obyczajow? Ciekawe....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Uwa偶am, 偶e je偶eli dobrze si臋 czujesz z tak pomalowanymi ustami i sprawia Ci to frajde, to czemu si臋 nie malowa膰 :) Mi natomiast zazwyczaj nie podobaj膮 si臋 kobiety w takim makija偶u. Ma艂o kt贸ra ma naprawd臋 pi臋kne usta pasuj膮ce do czerwonej szminki. Ale to moje zdanie- liczy si臋 to, czy Ty si臋 z takimi ustami dobrze czujesz ...tylko jeszcze do tego nie dok艂adaj okular贸w w czarnych, grubych oprawkach, bo to ju偶 wywo艂uje totalny 艣miech

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰007
Nie mam zdania na temat szminki, natomiast s艂owa Twojej Mamy to w psychologii tzw. "argumentum ad verecundiam" - jedna z metod manipulacji. Wystrzegaj si臋 ludzi, kt贸rzy u偶ywaj膮 takich rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy艣 mi sie to nie podoba艂o, a teraz calkiem calkiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ile masz lat? bo jesli 15 i idziesz tak do szkoly to wiadomo, ze srednio :) ale ogolnie czerwona szminka umiejetnie nalozona wyglada ladnie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja uwielbiam ,tylko trzeba mie膰 na prawd臋 艂adne zeby i wydatne usta bo ona optycznie pomniejsza . I oczywi艣cie wtedy l偶ejszy makija偶 oczu. Go艣膰 : a dlaczego nie ciemne okulary?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja nie rozumiem tej mody na czerwone szminki. Po co wrzucac na twarz taki kontrast ? Najpierw zobaczysz nienaturalne usta, potem czlowieka.. dla mnie blee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21 lat mam. Nie no rzadko maluje usta to fakt, ze wzgledu na to, ze same oczy podkreslam dosc mocno. Jednak nawet jak pomaluje na jakis ciemny roz, s艂ysz臋 za kazdym razem to samo: robisz z siebie pudernice, ludzie mi mowia ze przesadzasz z malowaniem. Ale opinia mamuski, ze czerwony badz inny wyrazny kolor ust zarezerwowany jest tylko dla pa艅 z burdelu, to przesada ;) pono膰 niegdys symbol kobiecosci przeciez

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaskaka1
Wcze艣niej jako艣 nie przepada艂am za czerwonymi pomadkami, ale ostatnio bardzo si臋 z nimi polubi艂am. Mam odcien 820 z eveline, dok艂adnie Aqua Trend Collection , mog臋 j膮 poleci膰 szczeg贸lnie, jak macie suche, spierzchni臋te usta, ona dobrze nawil偶a, nie jest matowa.

Udost臋pnij ten post