Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy jesteście ?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy coś dostaniecie musicie koniecznie to wypróbować, przetestować bez względu na okoliczności-np jak dostaniecie narty latem to wystroicie się w kombinezon, ubierzecie buty kask by zobaczyć jak to leży? -Czy schowacie do szafy niech czeka na zimę? Jacy jesteście? Bo ja jestem tą drugą opcją A moi bliscy -mąż, dziecko zdecydowanie ta pierwsza. Oni się zachowują tak, jakby nigdy niczego w życiu nie mieli. Ale to nie jest prawda bo moje dziecko ma za dużo wszystkiego od urodzenia więc wnioskuję że jest to cecha wrodzona. Jacy jesteście?

1 opcja jest lepsza i to jestem ja Jeśli coś nie pasuje to można wyżucić. Szkoda by było wyjechać na narty z złymi nartami i zamałym strojem

Gość gość
Ojej ale nie chodzi tylko o narty... O cokolwiek Materac dmuchany, nie wiem co jeszcze- majtki, skarpetki, kolorowe baloniki, cokolwiek Ja schowam,zachowam wykorzystam w odpowiednim czasie. Moi nadmuchają wszystko i będą się bawili jak małe dzieci;)

Myślę że nawet taki materac dobrze nadmuchać bo można przewidzieć w jaki sposób z Niego korzystać zamiast myśleć na plaży i się relaksować. Skarpetki też wolę przymieżyć obejżeć jeśli są "bardzo modne" to wtedy się wie że można założyć dla nieprzeciętnej osoby a te gorsze na siłownie przeciętne na wyjście gdzie spotka się ludzi obojętnych nie znanych... Myśle że w wielu przypadkach ma to sens a czy w Twoim nie wiem