Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Huj mnie obchodzi o czym jest kanał juli kubus

Polecane posty

Gość gość

Tak w skrócie

Gość gość
Bo kanał Julii Kobus jest o stodołach stolcowych

Gość gość
Huj mnie obchodzi o czym jest kanał juli kubus gość dziś Tak w skrócie x 10/10

Gość gość
Głupia C**a wpycha se stolce w srom i tyle

Gość gość
Jak ją pierwszy raz zobaczyłam , to myślałam że Ona ma z 40 lat i to tak na serio , jest zniszczona , podejrzewam ,że chorowała na zaburzenia odżywiania lub nadal choruje , stąd ten wygląd . Zachowanie tej panny jest bardzo niedojrzałe , wręcz śmieszne , to wygląda tak , tupie nóżkami i się denerwuje , bo nie może dostać różowych bucików , które sobie zażyczyła ,tak samo jest tutaj ,na youtube chciała wmówić wszystkim ,jaka Ona jest biedna i poszkodowana i radzi sobie przecież mimo trudności , przecież Ona ma takie ciężkie życie ,i jest super mamą , tylko szkoda że tylko Jej się tak wydaje , bo inni ludzie i widzowie widzą niestety coś innego , i być może dlatego się niektórzy denerwują nie udało jej się okłamać widzów więc tupanie nóżkami :D:D ojejku biedne dziecko, została skrzywdzona jedna jedyna na świecie , bo przecież inni nie mają problemów :D:D nawet 16-letnie młode mamy są bardziej dojrzalsze niż ta cała śmieszna julia kobus , oj dziwie się jej rodzicom ,że na takie coś pozwalają , ja bym jej dała kasę na nowe rzeczy , to by się gówniara zdziwiła , i nie wiem jaki w tym cel żeby coś takiego nagrywać , i nie wyobrażam sobie ,jak Ona miałaby sobie poradzić w naszym kraju ?gdzie nie ma profitów , albo ktoś nie ma naprawdę żadnej pomocy od rodziców , a jakoś ludzie sobie radzą , jeżeli nie jest zdolna do pracy ,co podejrzewam na podstawie jej psychicznego zachowywania się , to być może oprócz alimentów , które zapewne musi dostawać , to jeszcze ma pomoc od rodziców i zapewne coś w stylu renty , a ponieważ jest samotną matką to przysługuje wiele ,wiele , profitów ,a stąd wiem ,że mam znajomego co mieszka we Francji 15 lat .

Gość gość
tamten temat został zablokowany i nie da się pisac komentarzy , żal , bo ktos się zorientował ,że sama kobusowa się broni hahahahaha

Gość gość
Chuj mnie to obchodzi :-D

Gość gość
Hehe właśnie się przyznała że jest w ciąży:D jest film na you tube

Gość gość
Nieźle .jednego dobrze nie odchowała a już następne. Pierwsze z innym.drugie też. Trzecie pewnie z innym będzie. Czemu mnie to nie dziwi.

Gość gość
Ona jest strasznie brzydka. Za to nadrabia przyjemnym głosem.