Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSZUKANE EASY PHARSES

Polecane posty

Gość gość

witam jestem kolejna sosba ktora oszukano na kurs EASY PHARSES,zamowilam je tydzien temu i nic nie przyszlo,jak mam odzyskac pieniadze, czy mozliwe jest ze oproznia mi konto?

Gość gość
Mi przychodzą fiszki Fast Phrases od Magnusa Carlssona i zawsze dodają film z gatunku Bondage albo Pantyhose

Gość gość
Ja zapłaciłem przez jakąś stronę internetową kartą kredytową. Automatycznie płatnosć szła przez serwis tpay.com Jakoś na drugi dzień dostałem sms z hasłem i user name do serwisy niby do nauki przez internet. Nic nie działało, a całość jest tak zaplanowana, że to aż śmierdzi wyłudzaniem pieniędzy. Generalnie cała otoczka i kombinatorstwo zadecydowało, że postanowiłem nie czekać aż fiszki do mnie przyjdą. Obdzwoniłem tego samego dnia bank i chcialem cofnąć płatność. Niestety z karty kredytowej nie było możliwe by nic zrobić. Stało się i teraz cierp. Napisałem natomiast maila do kontakt@easy-language.pl Z tego maila otrzymałem informację, że otrzymali oni wpłatę do mojego zamówienia. Treść był treści: Dzień dobry, chciałem skorzystać z możliwości zrezygnowania z zamówienia. Proszę niczego do mnie nie wysyłać. Unikniemy w ten sposób kosztów wysyłki zarówno państwo jak i ja. Numer konta na zwrot pieniędzy: i tu podałem swoje dane. "Otrzymałem drugiego dnia odpowiedź, że pieniądze zostaną zwrócone do 14 dni na konto, z którego została wykonana wpłata. " Czyli w moim przypadku na rachunek karty kredytowej. fiszki kupiłem: 02/08/2016 pieniądze na koncie ponownie miałem: 05/08/2016 Nie wypowiem się co do jakości tego co by do mnie przyszło gdyż zareagowałem w porę. Sądząc jednak po komentarzach, to dobrze zrobiłem. Uczę się standardową metodą na lekcjach indywidualnych. Transakcja dotyczyła kursu niemieckiego.