Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona

Polecane posty

Gość gość

Ona

Gość gość
jaka jest?

Gość gość
Jaka jest i co z nią?

Gość gość
Jaka jest i co z nią? O czym mysli teraz?

Gość gość
Ona jest dobra dziewczyna,ale ma problemy z rodziną i ze sobą.Ideałami swoimi nie jesteśmy( ja chciałbym spokojniejszej ona bardziej przedsiębiorczego ),ale co ma być to będzie.Współczuję jej bo gdyby mój ojciec tak jak jej pożył jeszcze to nie wiem jak ja sobie dałbym radę w podobnej sytuacji.Nawet wybaczam jej,że laptopa mi ukradła bo nie miała na leki.Myśli pewnie o tej swojej sytuacji rodzinnej i może trochę o mnie.

Gość gość
zeszla na zla droge?

Gość gość
aż tak to nie,ale była jak zbity pies,ja pomogłem jej bardzo z wdzięczności wobec jakiegoś Boga bo jestem przesądny,gdyby mój ojciec żył tak długo jak jej a podobne fazy miał to nie wiem w którym Mcdonaldzie bym sprzątał,ale coś jest lepiej już u nich trochę chyba,mama się postawiła,spieniężyła jakiś majątek a mają chyba jako taki,chce starego ubezwłasnowolnić i do psychiatryka wsadzić,ale smartfona mi ukradła,żeby kupić tabletki

Gość gość
ale na co byłby mi ten smartphone na Sądzie Ostatecznym,jak stanąłbym przed Jezusem,a jej się przydał,bo Jezus pewnie powie,cokolwiek uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych mi uczyniliście