Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arabowie są niesamowicie przystojni

Polecane posty

Z garbatonosymi semitami tylko patologia się paruje. Najładniejszą ludnością jest ludność aryjska...

Gość gość
Nie tyle Arabowie, co ludzie z Bliskiego Wschodu. Ja tam się cieszę z tych imigrantow :)

Gość gość
A tutaj mam wiadomość słuchajcie dla dziewczyn w Polsce i dla kobiet w Polsce. Słuchajcie dziewczyny, nie dawajcie Polakom, nie dawajcie d**y Polakom. No bo co te brudasy mogą wam zaoferować prócz tych ich obwisłych brzuchów, obślizgłych ciał i śmierdzącej spermy i śmierdzącej japy. A taki Murzyn albo Arab? A, to jest co innego dziewczyny słuchajcie. Zazwyczaj jak przyjeżdżają do Polski Murzyni albo Arabowie to są ludzie z zamożnych rodzin z Afryki czy tam z Arabii właśnie, wykształceni, tak więc wiecie, oni mogą Wam coś zaoferować, jakiś awans cywilizacyjny, a Polacy co Wam mogą zaoferować? Podarte gacie i te ich śmierdzące mordy? A Murzyn czy Arab słuchajcie, ciała mają napięte, oni wyglądają jak dzieła Fidiasza, jak Apollini, rozumiecie? Same mięso na nich, skóra napięta, pory niezatkane, pachną świetnie. Jak się Arab albo Murzyn nawet nie umyje przez miesiąc to, Polak to śmierdzi zaraz po umyciu, a Arab czy Murzyn zawsze pachnie takim piżmem jak jest brudny. Tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, bo białasy to śmiecie, dawajcie czarnym, dawajcie Arabom. Tak więc wiecie, i dzieci będą ładniejsze, i te ich zęby, i w ogóle, i siła fizyczna... przecież taki Arab czy taki Murzyn to Polaczka napie**oli i Polaczek nawet nie będzie wiedział gdzie on ma spie**alać, zniszczy białego śmiecia błyskawicznie. Ja wiem, bo sam jestem czarny, tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, dawajcie tylko czarnym i Arabom, to jest po prostu przyszłość dla Was, rozumiecie? A najlepiej jakby te sk**wysyny białasy się na to patrzyły, to dla nich będzie taka męka, że jak ten czarny czy Arab śmie Was brać od tyłu, ale ja wiem że Wy to lubicie, dlatego dziewczyny jeszcze raz: nie dawajcie białym śmieciom, dawajcie czarnym i Arabom.

23:18 - Te wypociny są wklejane w postach pod tematami na interii od kilku lat:)

Gość gość
wiem, ale tradycja musi przetrwać :p

Gość Mireĸ
KURRWY JEEBANE ZDYCHAJCIE

Gość gość
Co by nie mówić - Polacy razem z Ruskimi są od dawna uważani za NAJBRZYDSZYCH facetów globu koniec kropka :-D

Gość gość
Ten temat zalozyl testoviron klejnot nilu

Gość gość
tak samo jak polki. hihihi

Gość gość
Nieprawda, ja ten temat założyłam, padalcu

Amerykanki z USA brzydkie! Szwedzkie blondyny piekne! Nie ma reguly! Japonki brunetki mlode ladniejsze od chinek i koreanek! Angielki i niemki brzydsze od holenderek! Dunki und norwezki and finki i ukrainki z rosjankami i bialorusinkami tez odpadaja! Bogatych und wyksztalconych and inteligentnych und atrakcyjnych to jest 0.3% spoleczenstwa!

Gość gość
dlaczego amerykanki brzydkie? porównując je do naszych dziewczyn wypadają całkiem całkiem:D

Gość gość
A te polskie kartoflasto-cebulaste prawiki i przegrywy z żółtymi kłami siedzą tu i płaczą :-D:-D:-D

Gość gość
Zdaje mi sie,ze w Afryce wszystko co pochodzi od bialego czlowieka jest uwazane za lepsze.a te panie co im sie podobaja inne karnacje,czy wasi rodzice sa biali?wiec gdyby nie brzydota bialego czlowieka to byscie nigdy nie istnialy.istniejecie tylko dlatego bo istnieje bialy,brzydki czlowiek.

Gość gość
Ale nie mylmy bycia najłatwiejszymi z byciem najpiękniejszymi A ty testo przestan brac koks i zakladac durne tematy

Gość gość
Moje piękno pochodzi od Boga

Gość gość
Przeciętny polski facet (czyli większość bo przystojni jednak czasem się zdarzają) - łysa głowa z zakolami (tzw.polska fryzura narodowa) lub jeż w kolorze ciemnoblond lub cynamonowym - krzywy lub świński nochal - blada lub buraczana facjata - mętny wzrok,brak widocznych brwi,pospolite niebieskie oczy (czasem wyłupiaste) - braki w uzębieniu Niestety taki typ urody nie pociąga polskich kobiet (innych narodowości w sumie też) :)

Gość gość
Polki sa najpiekniejsze bo zostaly splodzone przez bialych,,nie przystojnych i smierdzacych facetow.swoja atrakcyjnosc zawdzieczacie tylko i wylacznie bialemu czlowiekowi.

Gość gość
Czyli-reasumując-Polki są NAJPIĘKNIEJSZE a Polacy NAJBRZYDSI a Arabuski to mega ciacha mniam :-)

Gość gość
Twoje piekno pochodzi od genow!!!e te geny pochodza od bialego i brzydkiego faceta.taka dziwna mieszanina brzydoty genow meskich daje piekno kobiecie.

Gość gość
No i te wielkie piwne brzuchy polskich facetów błeee Pod tym względem można ich porównać do Anglików bo oni też urodziwi nie są ale brzuchy lubią chodować...

Gość gość
Przeciętna polska kobieta (czyli większość bo piękne jednak czasami się zdarzają) -włosy pofarbowane na czerwono/ rudo - krzywy lub świński nochal - blada lub buraczana facjata - mętny wzrok,brwi odrysowane od szklanki - braki w uzębieniu - nadwaga, obrzydliwy zapach - nieodłączne siatki z biedronki - kilo tapety nakładanej szpachlą (ala Joker) Niestety taki typ urody nie pociąga polskich facetów (innych narodowości w sumie też) :)

Gość gość
Gdyby nie bialy smierdzacy gen z ktorego powstalas nie mialabys oczu i nie widzialabys jak wyglada arabusek.nawet mozgu nie mialabys,bo bys nie istniala.

Gość gość
Polki mają płaskie sraki ni to baba ni facet.

Gość gość
Krzywe nosy to mają wlasnie Arabowie. Niebieskie oczy w skali swiata nie są zwyczajne.Brwi czy widoczne czy nie zalezy od faceta.I myslisz ze przeciętny arabus z pustyni przejmuje sie syanem swoich zęvow?dzuecko drogie...