Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje wlosy zdj prosze o ocene

Polecane posty

Gość gość
Jesteś dziewicą?

Gość gość
W aptece jest ta odzywka , nie kupuj odzywek w rosmanie. Poczytaj o tej odżywce na necie

Gość gość
Dziekuje na pewno o niej poczytam.i zdecyduje sie na zakup od dzis bede brala belisse na wlosy

Gość gość
Po ciazy wypadła mi połowa wlosow a po tej odżywce szybko sie zregenerowaly . Poleca sie je paniom po chemii.

Gość gość
Belissa nie znam ale revalid jest mega dobry i vitapil . Dbaj o siebie i powodzenia. Masz piekne wlosy

Gość gość
To przez seks masz takie włosy

Gość gość
Włosy autorki tematu są piękna. 10/10.

Gość Elvenea
Velen, jesteś lekarzem? Czy mi także możesz pomóc z włosami? Ja mam PCO :( Mam też tłustą skórę głowy i po prostu są cieńsze i się przerzedzają, ale bardziej z jednej strony :( Jestem też nerwowa. Błagam, pomóż mi, bo jestem tym przerażona :(

Gość gość
Tez mam tlusta skore wlosy dzien po myciu od gory sa tluste a na dole suche nie wiem czy to z nerwow sie tak poce :(

Gość gość
Codziennie myj wlosy, nadmierne przetluszczenie wzmaga wypadanie

Gość gość
Kiedys mialam o wiele grubsze wlosy jak znajde zdj to wstawie dla porownania w tych czuje sie okropnie ciagle mam zwiazane w kok lub warkocz jedynie do zdj rozpuscilam. Ale nie zetne ich bo od zawsze mialam dlugie. Koedys w dziecinstwie mama na sile sadzala mnie na krzeslo i obcinala wlosy na krotko mam traume nie nawidze fryzjerow:(kiedys skusilan sie na pasemka to fryzjerka spalila mi wlosy i od poltora roku noe farbuje ani nie chodze do fryzjera podcinam sama w domu

Gość gość
Boje sie myc bo wtedy najmocniej leca przy myciu potem jak je czeszcze i jak wyschna tez:(

Gość gość
Wiecej ci wypadnie jak nie bedziesz myc. Badz madra

Gość gość
dziekuje wszystkim za rady i za mile slowa <3

Gość gość
włosy się przetłuszczają od zbyt częstego mycia zacznij myć max. 3 razy w tygodniu zobaczysz że nie będą.

Gość gość
Autorko, Belissę sobie daruj - to firmowa ściema i naciągactwo.

Gość gość
Vielen jestes bardzo madra osoba rzeczywisce znasz sie na sprawie. Szkoda tylko ze ja tak kocham owoce codziennie jem duze ilosci. Nawet moj facet powiedzial ze przesadzam juz z tymi owocami. A moeso codziennie smaze bo razem lubimy i to szybkie danie bez wymyslow. Miod do herbaty? Myslalam ze jest zdrowiej niz cukier w dodatku raz dziennie. Dodam ze po za problemem z wlosami mam tez problem z cera. Wszystko zwalalam na stres no i kurz i zanoeczyszczenia w pracy. Ale od3tyg jestem na urlopie a problemy z cera nie minely. Wiec.. moze Twoje wzkazowki wezme sobie do glowy i zmoenie cos. Dziekuje za odpowiedz :)

Gość gość
masz całkiem niezłe włosy.wmawiasz sobie jakieś urojenia że sa cienkie.ja bym chciała takie włosy.

Gość gość
Dokladnie sama wiem jakie mialam wlosy wiec jak ktos mi mowi ze stwarzam sobie problemy to sama wiem jak jest naprawde. Jest problem i trzeba go rozwiazac. Ostatnia rozmawialam z mama na ten temat to tak samo ze wymyslam itd. A jak pokazalam jej zdjecie i jaka jest roznica to sama powiedziala ale mialas duzo wlosow a za chwile teraz masz takie bo ciagle prostujesz choc wiem ze nie prostuje w ogole a wczesniej non stop. Chyba noe chce mnoe marteic. Sama tez nie powinnam tylko musze zaczac dzialac. Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam :)