Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donetsk

Przeprowadzić się do taty?

Polecane posty

Gość Donetsk

Miesiąc temu moja mama zdradziła mojego tate z innym mężczyzną, z którym zaszła w ciąże. Mój tata przeprowadził się do Ukrainy, płaci alimenty, ale moja matka zabiera mi je jak i zarówno moje 500 +, nie mogę sobię nic kupić, bo ona kupuje sobie kosmetyki, ciuchy oraz prezerwatywy za moje pieniądze, a mi nawet grosza nieda. Mój tata mówił, że byłby gotowy wziąć mnie pod swoją odpowiedzialność, ale Ukraina to ogromny, bardzo zaludniony kraj i, że zapewne w Polsce będzie mi się żyć lepiej, ponieważ jest mniejsza. Słyszałam, że na Ukrainie jest pełno szkół dla obcokrajowców, ale jak niby tak a szkoła wygłąda, chodzą sami np. Polacy, czy z Ukraińcami tylko mają osobne klasy? Bo do normalnej szkoły dla Ukraińców nie chcę chodzić, bo muszę uczyć się jeszcze języka, bo nie znam go tak perfekt, więc muszę troche podszlifować, więc niewiem jakbym się tam dogadywała. Aha i czy warto się przeprowadzić do taty? Mieszka w Odessie, nad Morzem Czarnym, bardzo duże i zaludnione miasto, tak gdzieś jak Warszawa, ale Ja zawsze marzyłam mieszkać nad morzem. Aha i czy w takim dużym mieście dobrze się żyje?

Gość gość
Autorko, to ty ukrywałaś się przez dwa tygodnie w szafie z zapasem jedzenia żeby podglądać jak twoja matka zdradza ojca? :D

Gość gość
Dobre pytanie, mieszkam w Kijowie już od 10 lat i żyje się tutaj naprawdę dobrze, uwierz mi - media przekłamują. Jeżeli chodzimo szkoły to już od nich zależy, a w dużych miastach wcake nie żyje się trudno. Pozdrawiam :)

Gość gość
Na pewno będzie ci wygodniej niż w szafie, śmiało jedź :)

Gość Donetsk
O co Ci chodzi? O.o Bo nie kumam XD

Gość Donetsk
Ej, coś napisałam nie tak? Bo niewiem o co wam chodzi?

Gość gość
Nie, bo było podobne, albo nawet takie samo pytanie gdzie autorka również miała się przeprowadzić do Ukrainy i chowała się w szafie 2 tygodnie XDDD Ale czy aby napewno to nie ty? XDDD No wiem, że może być wiele zbiegów okoliczności, ale to troche podejrzane XDDD Tylko, że tam ten tata mieszkał w Doniecku ...

Gość gość
Zdecyduj się najpierw twój tata mieszka w Doniecku, potem w Kijowie, może zaraz jeszcze powiesz, że ma na imię Mateusz, jest księdzem, a potem, że to Poroszenko. Zdecyduj się XD

Gość gość
Jedna i ta sama znudzona konfabulantka. Ale fajnie się czyta - kontynuuj :)

Gość Donetsk
Jprdl ... o co wam chodzi ;____; Jacy Ci ludzie są wredni ... O co wam chodzi?

Gość Donetsk
Aha czyli przez jakąś głupią ... niepowiem co teraz każdy będzie mi wypisywał jakieś bzdety?