Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani ze sklepu

Kolczyk w wardze.

Polecane posty

Gość Pani ze sklepu

Cześć. Mam pytanie. Wczoraj zrobiłam sobie kolczyk pod dolną wargą (na środku) Ogólnie jestem bardzo zadowolona, ale zdziwiło mnie kiedy "musiałam od nowa nauczyć się mówić". Sepleniłam jak paralityk. Kiedy chcę coś zjeść, muszę kroić sobie jedzenie na miniaturowe części, a pić potrafię ledwo i tylko przez słomkę... Chciałabym się głównie zapytać osób z podobną ozdobą. Czy w późniejszym okresie gojenia, nie będzie żadnych komplikacji? Nawet dzióbka nie potrafię zrobić.. ;-; W dodatku mam chłopaka, i czy owy kolczyk będzie przeszkadzał przy całowaniu??

Gość gość
Komplikacje to ty bedziesz miec kilkanascie lat pozniej. Na skutek ciaglych mikrourazow zniszczysz dziasla i moze to doprowadzic do utraty przednich zebow. Naprawde. W USA wszyscy dentysci sa tego swiadom. No ale rob jak chcesz

Gość Winon
średniowiecze ze wsi albo z przysiółka zza miedzy dowiedziało się o modzie na kolczyk - zapłaciła za wstawienie kolczyka na wardze , NIKT jej nie powiedział, że chodzi o wstawienie kolczyków na wardze w okolicach łechtaczki , ludzka złośliwość NIE zna granic !