Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ameba Uczuciowa

Jak ludzie nie będą dla mnie mili to pewnego dnia wezmę siekierę

Polecane posty

I ich zacznę zabijać. Nie chcę zabijać siebie bo ja niczego złego nie zrobiłem, to ludzie są źli i kiedyś mogą za to zapłacić. Taka prawda. Mnie nie zależy na moim życiu, tylko na tym żeby im dać nauczkę, więc będę im rozwalał czaszki póki mnie nie zastrzelą. Czas zapłaty się zbliża.

To może chociaż wyjedź do Syrii, swoich rodaków niewinnych jak dzicz Ukraińska chcesz traktować za nic? Ty śmieciu, dobrze ci tak że nie są dla takiego śmiecia życzliwi.

Gość gość
Ameba,Ty chyba masz cos z glowa nie hallo,lepiej sie ubierz bo zaraz Cie zgarna

jestes wyjatkowo glupi. w dobie terroryzmu, stanow alarmowych, ustaw o monitorowaniu w sieci i zwyklym rzadowym szpiegostwie, dajesz im twoj profil do zapamietania. i jako profil nie chodzi tu bynajmniej o ten na kafe.... nie jestes tu anonimowy, gdybys nie zdawal sobie sprawy, cos co mozesz uwazac za glupi zart, moze kiedys obrocic sie przeciwko tobie.

A co już po fantazjować sobie nie można. Zresztą i bez tego jestem na 90% inwigilowany z powodu wyjątkowo niekorzystnych opinii psychiatrycznych. Poza tym skończyłem prawo i wiem, że dopóki nie zacznę planować (czy gromadzić niebezpiecznych, nielegalnych narzędzi, sporządzać szczegółowych planów) to nic mi nie zrobią.

Gość gość
ameba to hi i to jest dno i jedno wielkie zero !