Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość SteMac94

Wyczuwam i przewiduję

Polecane posty

Gość SteMac94

Witam . Może to się okazać głupie , aczkolwiek od jakichś dwóch miesięcy , zauważyłem pewną zmianę w moim życiu . Począwszy od pewnej Soboty, wstałem rano jak w każdy normalny dzień i oczywiście , wziąłem telefon do ręki , by zobaczyć , czy ktoś przypadkiem się nie dobijał . Pomyślałem o tym , że zadzwonię do babci , z którą nie widziałem się 3 tygodnie , już mam wykręcać numer i wtedy babcia do mnie zadzwoniła . W sumie , nie przejąłbym się tym , gdyby nie to , że zaraz po tym chciałem napisać do Swojego dobrego kolegi . A że zbierałem się z tym z godzinę , no to w pewnym momencie , wszedłem w wiadomości, chce do niego napisać , naglę dostaję od niego zdjęcię . Mówię Sobie w porządku , przypadek , ale uznałem , że zadzwonię w tej sprawie do mojej współlokatorki i chcę do niej zadzwonić , a w tym momencie ona do mnie dzwoni .. Jakieś 4h później szedłem po rynku , a że mieszkam w mieście w którym jest powyżej 200 tysięcy mieszkańców, to jest małe prawdopodobieństwo, że spotkam pewną osobę , której dość długi okres czasu nie widziałem , pomyślałem o nim, ku mojemu zdziwieniu wraz z dziewczyną pojawił się po niecałej minucie . Poszedłem wieczorkiem do pracy , by opowiedzieć o tym koledze , i zaryzykowałem stwierdzenie , gdyż pomyślałem o tym wcześniej o tych numerach , że wiem jakie dwie liczby padną w losowaniu LOTTO . To akurat może wydawać się dziwnę , ale wytypowałem dwie liczby o których pomyślałem, ku mojemu zdziwieniu obydwie były . Pracuję w clubie , tak więc chciałem poprosić kolegę by zagrał moją piosenkę, która jest sprzed kilku lat i nigdy jej w clubie nie słyszałem , idę w jego stronę , by go o to poprosić a ku mojemu zdziwieniu , albo już nie ta piosenka zaczeła płynąć z głośnika ... Od tamtej pory , mam takie dziwne sytuację , budzę się w nocy , myślę o pewnej godzinie , po całkowicie losowej długości snu i ku mojemu zdziwieniu na zegarku jest właśnie ta godzina , myślę o pewnych rzeczach , oczywiście niespecjalnie i one się dzieją , chociaż te sytuację są całkowicie nieprzewidywalne , do tego miewam dziwne sny .. Dzisiaj na przykład położyłem się spać o 15:40 , obudziłem się , pomyślałem że jest 18:17 i oczywiście tak było . W ogóle o tym nie myślę, na pewno nie jako o darze, ale nie mam pojęcia co to jest i czemu to się dzieje tak często .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować