Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miasto Gliwice był ktoś ?

Polecane posty

Gość gość

Prawda to, ze to jedno z najładniejszych miast na śląsku ?

Gość gość
;)haha, poważnie ?! Absolutnie to nie jest prawda

Gość gość
Nie prawda, ale jest ok. Mieszkam tu i nie narzekam.

Zmienia sie to miasto, zrobili tam w końcu droge DTŚ i dworzec nowy ale czy to najładniejsze miasto, nie wiem... w ogóle sa ładne miasta na śląsku ?

Gość gość
Teraz po tych wszystkich remontach wygląda naprawdę ładnie nawet zaczęłam mówić że gliwice odzyskują swój przed wojenny blask. Zdecydowanie najładniejsze miasto na tym beznadziejnym Śląsku

Gość gość
Ostatnio przechodząc przez Rynek mijałam wycieczkę Niemców akurat w chwili, gdy przewodnik mówił, że dziś, po wczorajszym zwiedzaniu Wrocławia, czas na Gliwice. A na gliwickim Rynku od dawna nic się nie dzieje :-(

Gość gość
potęga śląskich miast takich jak Gliwice czy Katowice nie polega na rynku .. One nigdy nie będą miały tyle zabytków co Kraków czy Wrocław ... Więc zwiedzanie ich jest blędem, w zamian jednak oferują mieszkańcom tylko 3 % bezrobocia .. To nie są miasta dla turystów , to są miasta dla ludzi , którzy tam mieszkają.

Gość ExRex
ja słyszałem pozytywne opinie o Gliwicach i niebawem się tam po raz pierwszy wybiorę. Szukam też taniego noclegu, czy uważacie że http://www.hotelmalinowski.pl/pokoje.html będzie w porządku? Podajcie też co koniecznie trzeba zobaczyć w Gliwicach, może jakieś nieturystyczne perełki?