Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkole Uśmiech Dziecka Ciężkowice

Polecane posty

Gość gość

Prosze opinie o tym przedszkolu mam co ich dzieci chodziły do niego,jak panie przedszkolanki? jakie jedzenie itp.w mojej miescinie nie ma dużego wyboru,a jednak trzeba cos wybrać i się waham pomiędzy publicznym a prywatnym.

Gość gość
Moja córeczka chodziła,i nadal będzie chodzić,nauczycielki w porządku,jedzenie jak najbardziej ok,tylko szkoda że tak mało godzin czynne.

Gość gość
Mój synek tam chodzi,przedszkole jest super,piekne sale,duzy plac zabaw,nauczycielki tez spoko.

Gość gość
W pięknych okolicach mieszkacie mamy ;) mam tam rodzinkę ;)

Gość gość
Też polecam :) jedzenie bardzo dobre i zdrowe, opieka fachowa, dziecko bardzo zadowolone

Gość gość
Witam,ja tez chciałabym poznac opinie mam o tym przedszkolu,bo chcę tam synka posłać,moja kuzynka rwierdzi że jest super,tylko za mało wychodza z dziecmi gdzieś na pole,czy w inne miejsca.

Gość gość
Przedszkole jak najbardziej spoko,tylko fakt z wychodzeniem gdzies w rózne miejsca jest kiepsko:( obiady bardzo dobre,a przedszkolanki bardzo młode,ale daja radę.

Gość gość
Ma ktos wiadomośc na temat tego przedszkola? synek ma iść od wrzesnia i się zastanawiam.

Gość gość
Miałam córkę w tym przedszkolu,więc chętnie podzielę się opinią,panie przedszkolanki w porządku co idzie o nauke itd.natomiast nie potrafia kompletnie zainteresować się dzieckiem co chodzi o ubiór,szczególnie jak jest jakas impreza czy przedstawienie,wiadomo że taki przedszkolak ,może coś zapomnieć ubrać ,albo zdjąć,albo cos się przekrzywi,absolutnie tego żadna z pań nie widzi:( jedynie pani dyrektor pod tym względem jest w porządku ,samodzielnośc samodzielnościa,ale bez przesady!!! także drogie panie przed jakimś przedstawieniem idzcie do sali i sprawdzcie jak jest ubrane wasze dziecko! bo możecie się zdziwić:) jedzenie bardzo dobre,panie kucharki starają się bardzo.

Gość gość
Ktos cos jeszcze?