Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak myślę czy nie poszukać sponsora

Polecane posty

Gość gość

Jednego stałego lub 2 sprawdzonych w jednej czasie... jestem mloda, całkiem ładna, uległa, seks nie jest dla mnie żadna katorga. Co tutaj moze dziewczyny które zarabiają w ten sposób lub zarabiały? Powiedzcie jakie sa plusy i minusy ..

Gość gość
Sa * W jednym* Sorki..zamyslona jestem

Gość gość
nie próbuj twoje zycie zmieni sie w piekło

Gość gość
Uzasadnij

Gość gość
Up

Gość gość
Słaba prowokacja. Jeżeli chcesz zaczęrpnąć informacje to poczytaj wątek o pracy w Szwajcarii. Na tym portalu. Jest w dziale praca za granicą.

Gość gość
kazda mloda ladna dziewczyna singielka ma sponsora a te w zwiazkach maja sponsorow w postaci "partnerow"

Gość gość
18:22 kobiety w miastach zarabiają często więcej niż ich partnerzy :]

Gość gość
Jestem z Wawy i chciałabym tutaj kogoś znaleźć przecież nie będę pracować w burdelu tylko mysle o stalym o sponsorze . Dzięki poczytam watek.

Gość gość
Nie masz wykształcenia, że się tak upokarzasz?

Gość gość
uzasadniam decydując sie na prostytucje decydujesz sie ze twoje ciało staje sie siedzibą zniewolenia przez szatana , zapraszasz tym samym szatana do siebie i on powoli cie wykańcza najpierw daje ci kase , poprawiasz wyglad , wydajesz na ciuchy itd a pózniej kończysz jako alkoholiczka, narkomanka uzalezniona od leków, cierpisz na depresje ,nie mozesz miec dzieci , żyjesz na lękach , zmieniasz czesto miejsca zamieszkania, chorujesz ,twoja rodzina choruje, nie doznajesz miłości tego sie nie kupi, zgwałci cie klient, pobije cie, upokorzy cie , nikomu tego nie powiesz , żyjesz z piętnem do końca zycia, po 20 latach zrozumiałaś jaki bląd popełniłaś , jaka byłaś głupia, ale twoim ciałem rządzi luz sztan on trzyma na tobie łape, kończysz jako wrak, tak kończą prostytutki poczytaj sobie

Gość gość
uzasadniam decydując sie na prostytucje decydujesz sie ze twoje ciało staje sie siedzibą zniewolenia przez szatana , zapraszasz tym samym szatana do siebie i on powoli cie wykańcza najpierw daje ci kase , poprawiasz wyglad , wydajesz na ciuchy itd a pózniej kończysz jako alkoholiczka, narkomanka uzalezniona od leków, cierpisz na depresje ,nie mozesz miec dzieci , żyjesz na lękach , zmieniasz czesto miejsca zamieszkania, chorujesz ,twoja rodzina choruje, nie doznajesz miłości tego sie nie kupi, zgwałci cie klient, pobije cie, upokorzy cie , nikomu tego nie powiesz , żyjesz z piętnem do końca zycia, po 20 latach zrozumiałaś jaki bląd popełniłaś , jaka byłaś głupia, ale twoim ciałem rządzi luz sztan on trzyma na tobie łape, kończysz jako wrak, tak kończą prostytutki poczytaj sobie

Gość gość
Przerazajace. Chociaz ja juz nie mam normalnego zycia. Ja już tyle w życiu przeszłam i nie wpadłam w nałogi, więc wątpię że tak się stanie. Mam depresje od 10lat. Nie zaznalam miłości chociaz jestem porzadna, dobra, wyrozumiala uczciwa i spokojna dziewczyna. Co najwyzej mialam chętnych na rozsądny zwiazek. Po prostu miłość mi nie jest pisana. Nie planuje zakładać rodziny. Moja koleżanka była callgirl w Stanach Zjednoczonych w młodości. Zarobiła na dom, ma meza i dzieci. Nikt jej nie nachodzi. Normalnie pracuje w miejscu publicznym i nie miala jeszcze zadnych nieprzyjemnosci a minęło 15 lat. Skoro nikt fajny mnie nie chce to po co mam sie dobrze prowadzić? Dla kogo? Nawet jeżeli kogos znajdę to i tak mogę się spodziewać ze za kilkanaście lat będzie sponsorowal mloda. Jeżeli faceci nie sa porzadni, to dla kogo ja mam taka byc??? Upokorzyć czy pobić moze nawet własny chlopak. Dlaczego miałabym tego nie zglosic? Przeciez nie musze mowic ze to klient ... chyba nie potrafię sobie tego wyobrazić

Gość gość
Fajny sposób na życie :D

Gość gość
ty nie wiesz jak ona skończy i z czym teraz sie zmaga pamietaj szatan zawsze sie upomnie po swoje dał jej kase i przyjdzie po nią a jak skończy dowiemy sie póżniej jak jesteś czysta jeszcze nie stoczyłaś się to nie idż w ścieżkę , jak myślałem ze tez czeka mnie takie życie ze skoncze jako patologia ale zyje normalnie wiec co jest c***isane ty nie wiesz

Gość gość
tobie brakuje tylko miłości faceta wiec lepiej pomódl o miłość ja tak zrobiłem kiedyś i dostałem bo to była szczera modlitwa i dostałem najładniejszą dziewczynę która odrzucała wszystkich facetów ,niedostępna, miała 19 lat, goście z kasą nie mieli szans i z wyglądem , a co dopiero ja , ale poprosiłem Boga o nią bo byłem sam i podjąłem decyzje ze musze sie ożenić miałem 24 lata raz sie tylko pomodliłem ale szczerze i miesiąc póżniej ona zadzwoniła do mojego kolegi potrzebowała załatwić coś w innym mieście a on nie mógł jej pomóc wiec powiedział ze podeśle mnie i ja odebrałem wziąłem do domu i i juz została ,przypadek nie sądze

Gość gość
wyzej pan sie oglaszal, zaplaci za wylizanko :D :D :D

Gość gośćszanującaswojeciało
jak nie masz trudnej sytuacji,chorego dziecka,możesz zdobyć dobrą pracę to nie rób tego,choćby z szacunku do swojego ciała,ja też jestem ładna,w domu sie nie przelewa,miałam różne propozycje...odrzuciłam

Gość gość
Nigdzie się nie oglaszam a ty myślę że jesteś młoda prostytutką

Gość gość
jak ona odda swe winy na spowiedzi , to szatan nie będzie mógł przyjść po swoje .

Gość gość
Oglos sie na Odlotach. Trudno znalezc sponsora, wiekszosc kolesi to kolekcjonerzy zdjec z twarza, swiry itp.

Gość gość
Sponsor jak najbardziej wskazany. Nie widzę w tym nic złego. Połączysz przyjemne z pożytecznym. Przecież zawsze możesz przestać jak wyjdziesz za mąż. A mężowi nie musisz się spowiadać z całego życia.

Gość gość
Dokładnie, te powyższe wypowiedzi są oczywiste -napisane przez płeć meska. Nie znam dziewczyny która by tego nie zrobiła choć raz. I to te porządne mam na myśli.