Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do bingola moje zycie w usa

Polecane posty

Gość gość

bigol mieszkam w usa od 5 lat. jest wspaniale stac mnie na wszystko mam duzokasy, zarabiam 4 tys dolarow. znam jezyk dobrze to iplaca dobrze. resteuracje jakie chce mexico chinese, torebki z korsa. to jest zycie a nie pl

Gość gość
No tak, ale kaszanki nie masz więc tragedia, nie?

Gość gość
usa to syf, codziennie sie zabijaja ludzie jak popadnie, bron maja nawet dzieci a policjant moze ci strzelic w plecy jesli brzydko na niego spojrzysz koszmat uciekłam stamtad w Polsce jest normalne prawo i biało na ulicach tak jak powinno byc;)

Gość gość
W PL jest "normalnie " Buehehehehe! Od kiedy? Bo ja wiem że PL to *ujo/wy kraik, knieje z pogranicza Uralu od Mieszka I czyli od zawsze. Tutaj nigdy normalnie nie było i nie będzie.

Gość gość
Swinio zyje w PL, zarabiam 3,5 tys zl, restauracje, kino, basen, silownia, tear, koncert, wycieczka za miasto, zyc nie umierac. Poza tym zyje u siebie I nie jestem emigracyjnym pastuchem take jak ty swinio.

Gość gość
ooooo znowu ten cwel od mieszka 1 pisze :D łatwo poznac emigracyjnego pastucha:D

Gość gość
Zyc w Polsce to jak przegrać zycie

Gość gość
USA to totalny zanzibar jesli chodzi o jakosc zywnosci. Wszystko w skleach pryskane wielokrotnie srodkami MONSANTO zmowa koncernów z rzadami aby koncerny miały zysk a panstwo nie musiał płacic emerytur bo przez taka chemiczna zywnosc mało kto dozywa 60lat. Oni wiedza co robią. Trujace napoje z syropem glukozowo fruktozowym powodujacym cukrzyce co jest plagą u dzieci dzis. W usa panstwo ZABIŁO handle prywatny i nie uswiadczysz babci sprzedajacej jajka prosto z prywatnej ekologicznej hodowli. To po prostu w uk nierealne bo przyleci policjant i wlepi ci 5000f kary. W PL sprzedawanie przez prywatnych ludzi na bazarkach to codziennosc i chwała nam za to. Dlatego tyle w Polsce emerytów a w usa jakis promil bo po prostu chemiczne zarcie wykancza organizm. Wszedzie tylko w usa budy z takeawayem skandal na co usmański rzad pozwala. czemu nie ma w usa barów mlecznych gdzie mozzna by zjesc smacznie i ZDROWO? No pytam sie was ye/bane jankesy czemu zrecie tyle chemii. Chca nas coraz bardziej zniewolic nie pozwolimy na to. Polska jedyna nadzieja Europy. Gnijcie w usa debile z tłustymi jak kaszalot amerykanami

Gość gość
Z mojego punktu widzenia jako pracodawcy uważam że Polacy zarabiają za dużo. Wszystko jest tutaj takie tanie więc nie rozumiem dlaczego zarobki są tak nieproporcjonalnie wysokie. Przecież my pracodawcy nie będziemy na was pracować. To wy żyjecie po to żeby nam było dobrze. No chyba że chcecie być bezrobotni.

Gość gość
Teraz w PL nie ma problemu z praca a na start 3000zł spokojnie mozna mówic. PL przyciaga inwestycje a z uk biznes ucieka po brexicie. Nie ebdzie juz londynskiego city bedzie warsaw city:)

Gość gość
Tak, przyciąga montownie bo nic swojego nie macie. Już wszystko sprzedane. Ryjecie za bezdurno na kapitał zagraniczny. Jedyne co u was rośnie to zadłużenie. W tym osiągacie rekordowe wyniki. Buahahahaha! Śmieszny kraik z pogranicza Uralu.

Gość gość
usa to wspanialykraj przy uk i polszy. wolnosc jedzenie lepsze niz w europie, swieze owoce z florydy itp. mam piekny apartament o o jakim nie jedna osoba moze pomarzyc w uk i w pl. jest super zachecam do przyjazfu a polacy sa tu bardzo mile widziani i doceniani.