Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopiec staje sie mezczyzna gdy zaczyna kopulowac!

Polecane posty

Gość gość

To odroznia chlopca od prawdziwego mezczyzne.

Gość gość
ta, a jak mu mamusia nie da kieszonkowego i nie nakarmi, to zdechnie pod mostem. i to ma być mężczyzna? co z tymi dziećmi dzisiaj jest?

Gość żw24
no mam takiego w biurze rozpieszczonego, który machnął dzieciaka i prawie całą odpowiedzialność ponosi jego matka... a ja np. od końcówki podstawówki zasuwałem na budowie po godzinach na swoje własne utrzymanie, więc czasy nastoletnie (szkoła+praca), aż do niedawna średnio miałem czas na relacje towarzyskie... mam się czuć mniej męski od typków, których jedynym celem jest zaliczanie łatwych panienek? chyba jednak nie ^^

Gość gość
Kopulacja nie wyznacza wartości człowieka, ale prawda jest taka że ma bardzo istotny wwpływ na psychikę u kobiet. U mężczyzn to ja tam nie wiem. Może się któryś z panów ( nie prawiczków ) wypowie?

Gość żw24
No coś się wypowiedziałem, co do wpływu na psychikę u nas raczej mniejszy, przed rozprawiczeniem się myślałem, że stanę się innym człowiekiem, a nadal jestem zdystansowanym do wszystkich flegmatykiem ;p nic się w sumie nie zmieniło... może dlatego, że byłem już praktycznie dorosły i miałem w miarę dojrzałą psychikę, a jak dzieciak zaliczy podlotkę to od razu burza pod kopułą i w hormonach ;p tylko czy czyni ich to bardziej męskimi czy raczej zwierzęcymi? bo jeśli facet, który nie panuje nad sobą (agresja, niewierność), jest nieodpowiedzialny, leniwy i pozbawiony zasad moralnych; jeśli taki jest "męski", to ja dziękuję takiej męskości, wolę robić swoje ;p

Gość Menczizna
Kto bawi się jak mężczyzna, płaci jak mężczyzna...